Vitázková vjela manželovi do vousů

Nuda v Brně nehrozí! V moravské metropoli se sešly celebrity a prozradily, jak to mají s přípravou na léto a zkrášlováním. Do akce se zapojily hlavně Miss Iva Kubelková, Michaela Salačová, Tereza Fajksová, Gabriela Franková, ale i herečka Pavla Vitázková s manželem Dušanem a lídr kapely No Name Igor Timko nebo Nela Slováková. Ti se podíleli na otevření nového království krásy v centru Brna.

Otevření nové prodejny s českou kosmetikou si nenechala ujít Iva Kubelková, která je tváří značky Dermacol. Její léto bude nabité a plánuje hned několik dovolených u moře. „V úvodu začneme  Karlovarským festivalem a pak hned letíme na Ischii,“ upřesňuje. Ani tam nebude podceňovat péči o tělo a přidává své osobní tipy.

 „Pro mě je základem pravidelná péče o pleť. Nedám dopustit na řadu Hyaluron Therapy. V létě k tomu přidávám vysoký ochranný faktor a dostatečný pitný režim, používám opalovací krémy, vhodné korektory, nebo voděodolnou řasenku, které vám v létě vydrží celý horký letní den. Jinak si myslím, že tím největším elixírem mládí je pohoda, relax a radost ze života.“ Kromě dovolené bude krásná modelka pracovat na své plánované desce. Ta má vyjít zkraje roku 2020 a bude se na co se těšit.

Království krásy Dermacol otevřelo své brány v Brně, jeho majitelka Věra Komárová pochází z Čech, její manžel je Slovák a oba jsou na své dědictví hrdí. Právě proto jsou tváří značky Dermacol a zároveň kmotry nové prodejny hvězdy z obou zemí. Ivu Kubelkovou tak doplnil zpěvák No Name a rodák z Košic Igor Timko. Ten nechává letní plány na manželce, ale jeho festivalovému tempu se přizpůsobuje celá rodina.

Věra Komárová a dvě Ivy Kubelkové

„Datum dovolené máme dané dva roky dopředu, právě kvůli koncertnímu programu, který se na dané období plánuje. Letos vybrala manželka Turecko, konkrétně místo, kde je plno tobogánů a atrakcí, hlavně kvůli dětem,“ říká. A jak se zpěvák staví k používání kosmetiky u mužů? „Za základ považuji výbavu normálního chlapa: antiperspirant, sprcháč, parfém. Dále jsem si velmi oblíbil olej na vousy a bradku. Zjemní a provoní mužské strniště, manželka si pochvaluje, že neškrábu. No co bychom my, chlapi, kvůli těm našim holkám neudělali,“ dodává Timko.

Jemný vous si oblíbil i manžel Pavly Vitázkové. Herečka mu během otvíračky vjela do vousů pečujícím olejem a prozradila, jak se dále stará o svého chotě. „Má péče o něj spočívá ve vypraném voňavém prádle, teplém jídle a hlavně v mojí schopnosti dát mu v životě pokoj, pokud to potřebuje. On o mě pečuje hlavní tím, že se za mě popere s technickými věcmi, odtahá do kopců naše děti a zakáže mi smažák s hranolkama. Je to prostě láska!“

Iva Kubelková se vrací zpět do Prahy, Igor Timko zase na Slovensko, ale Michaela Salačová zůstává. Je moravskou rodačkou a na Brno nedá dopustit. „Panuje tu pohodová, přátelská a uvolněná atmosféra. Je tu vše na dosah, dostupné a hlavně – je tu opravdu kvalitní životní úroveň, přibývá služeb, možnosti vyžití. Jsem tu opravdu moc spokojená,“ říká o životě v Brně.

 

V létě se bude věnovat hlavně dětem, ale těší se na rodinné výlety, dovolené, setkání s kamarády. Do nového obchodu se přišla podívat hlavně na nové voňavé sprchové gely a tělovou péči. „Zamilovala jsem si úžasný cukrový scrub na tělo,“ říká Salačová.

Na otevření nového studia krásy dohlížela majitelka značky Dermacol Věra Komárová. A kdo jiný než ona ví, jaké jsou české zákaznice a co od své kosmetiky očekávají.

Věra Komárová s M. Salačovou

 „Myslím, že bych je mohla ohodnotit jako hodně praktické. Chtějí většinou poradit, jak se líčit a jak o sebe pečovat. Ocení, když se jim věnujete. Mají rády, když výrobky splňují více funkcí. Krém a báze pod make-up v jednom, z toho jsou nadšené. Make-up na nohy, který kromě retušujícího efektu, nohy krásně zeštíhluje a má úžasně opálený efekt a zahlazuje celulitidu. Rtěnka, která zvýrazní rty na celý den a ještě je k tomu chrání,“ říká žena, která obnovila s manželem tradiční legendární českou kosmetiku Dermacol, která se již více než deset let vyrábí právě v Brně a nyní ji vyváží do více než 70 zemí světa.

Foto: Dermacol