Ugo očista jak a co Vás čeká ?

Zdraví je výsledkem rovnováhy mezi tělem, myslí a duší, a proto je pro každého člověka čas od času důležité na pár dní zpomalit a uvést tyto složky života do souladu. Právě na to se v posledních letech specializuje devítidenní program UGO Očista, který s pomocí šťáv, meditací a každodenních inspirací pomáhá lidem tuto rovnováhu nastolit. Prodlužujeme registraci do podzimní UGO Očisty. Do 5.10. máte stále šanci zúčastnit se v termínu 3 a 4. Počet míst je omezený, tak vzhůru do toho!

Co vlastně UGO Očista obsahuje?

UGO Očista je ucelený devítidenní program, během něhož díky zeleninovým a ovocným šťávám vyčistíte tělo, pomůžete mu zregenerovat se a načerpat energii.

Prostřednictvím UGO Očisty získáte 7,5 litru unikátních šťáv na tři dny, které obsahují nejen ovoce, zeleninu, bylinky a koření, ale letos poprvé i nutričně bohatý výluh z kopřiv. Vaše tělo tak dostane „infuzi“ vitamínů a minerálních látek, které po zimě tolik potřebuje. Součástí programu je také doporučení, jak si sestavit třídenní jídelníček „před“ a „po“ konzumaci šťáv, dále pak nutriční online poradna, mobilní aplikace s meditacemi Deepaka Chopry, průvodce UGO Očistou a letos poprvé i čaj LEROS, který podporuje detoxikaci organismu.

Jak se zapojit?

Pro zapojení do UGO Očisty je třeba se registrovat přes webové stránky www.ugoocista.cz. 

Registrace je prodloužena do 5.10., máte tedy stále šanci zúčastnit se v termínu 3 a 4. Počet míst je omezený, tak vzhůru do toho!

 

Termíny:

termín
datum
dny
T1: 11.10. – 13.10.2019 pátek – neděle
T2: 15.10. – 17.10.2019 úterý – čtvrtek
T3: 18.10. – 20.10.2019 pátek – neděle
T4:  22.10. – 24.10.2019 úterý – čtvrtek

 

Jak získat UGO šťávy?

Šťávy bude možné vyzvednout ve Freshbarech a Salateriích UGO buď první den termínu UGO Očisty všechny naráz (termíny pátek – neděle), nebo postupně každé ráno (termíny úterý – čtvrtek).

Cena programu je 1790 Kč. Více informací včetně přihlášky najdete na www.ugoocista.cz.

Zdroj: Kofola.cz