Roztočte to na plné obrátky s mixérem The Fresh & Furious

Po svátečním období, které se obvykle nese ve znamení spousty dobrot, přichází přirozeně na řadu snaha o nastavení zdravého životního stylu, popřípadě i detoxikaci nebo snížení váhy. A ta se vedle dostatku spánku a pohybu neobejde také bez kvalitní stravy bohaté na vitamíny. Aby její příprava pro vás byla radostí a hračkou, pomůže vám stolní mixér The Fresh & Furious SBL620 od prémiové značky spotřebičů Sage. Jako slibuje jeho název, nezalekne se žádné výzvy a ve vašem odhodlaní vás vždy podpoří nejen čerstvou dávkou vitamínů.

Mixér si dokáže poradit s klasickým mixováním i sekáním, přípravou smoothies, různých pokrmů nebo drcením ledu. S jeho pomocí tak dokážete snadno a rychle vykouzlit zdravé jídlo i nápoje plné vitamínů, vlákniny a všeho dobrého, co dodá energii.

Zabudovaný nožový systémem Kinetix zaručuje 100% výsledky mixování. Poradí si s jakoukoliv surovinou – led promění až na sníh a vašim polévkám, smoothies a dipům dodá tu nejjemnější krémovou strukturu. Široké sekací nože z chirurgické oceli, která zajišťuje dlouhodobou ostrost, jsou přizpůsobené tvaru dna nádoby. Spolu s vysokootáčkovým motorem o příkonu 1300 W se tak postarají o tichý a účinný proces mixování.

Mixér je vybaven nádobou o objemu 1,5 l z Tritanu. Tento materiál, průzračný jako sklo, je lehký, a přitom vysoce odolný, díky čemuž odolá opakované zátěži, jako je například pravidelné mytí v myčce nebo sekání ledu. Ovládání přístroje je intuitivní a zobrazuje se na podsvíceném displeji s odpočítáváním doby mixování. Umožňuje volbu ze 3 programů: zelené smoothie (krém), drcení ledu a smoothie a z 5 stupňů rychlosti. Nabízí také speciální funkci Pulse.

Doporučená cena modelu Sage SBL620 je 7 190,- Kč. Výrobce na něj poskytuje prodlouženou záruku 3 roky.