Už za 9 dní můžete vypadat mladší, zhubnout a zlepšit si imunitu!

Máme za sebou Vánoce, kaloricky rozhodně nejnáročnější část roku. A nejen kalorie daly našemu tělu zabrat… Hola hola, detox volá!

 

Celý loňský rok byl se vším tím domácím vyvařováním i notnou dávkou stresu dost zatěžující. Možná přišel čas to tělu trochu vrátit a usnadnit mu se s tím vším vypořádat. Můžete to zvládnout poměrně pohodlně už během 9 dnů! Vaše střeva, játra nebo hlava vám poděkují! A navíc zhubnete!

 

Možná už máte s detoxem zkušenost, možná o něm uvažujete poprvé nebo o něm zatím neuvažujete vůbec. „Pozor, detox není dieta! Při správně!!! vedeném detoxu vašemu tělu nic nechybí, naopak se zbavuje všeho nepotřebného a škodlivého,“ potvrzuje Dana Hodanová, osobní terapeut. Proto neodborné pojetí půstu, nebo procesu očisty chcete-li, může být i velmi nebezpečné. Nezkušeným určitě nedoporučujeme metodu „týden jen na vodě“, pokud ji vůbec doporučit lze. Zajistit tělu všechny potřebné minerály, vitamíny a další doplňky je slušná alchymie. I běžně určitě v něčem naše tělo šidíme a ani o tom nevíme. Ovšem v procesu očisty je dostatečná výživa klíčová. Proč tedy nevyužít vyzkoumaný způsob, který provede celý detox za vás? Dobře, ne úplně za vás, ale hodně vám s tím pomůže. A mluvíme tu jen o 9 dnech…

 

Aloe vera, ve střevech je třeba

Kosmetické firmy už dávno pochopily, že aloe vera je zázrak. A pochopili to i výživoví experti, protože jeho pozitivní vliv na celý trávicí, respektive imunitní systém je naprosto zřejmý. A je to právě aloe, které může pomoci vrátit tělo do formy. Program Clean 9, který pořídíte ve studiu Danah, obsahuje čistící aloe gel, chutný koktejl, tablety proti hladu, vlákninu nebo spalovač tuků. Všechno vám bude k ruce a pomůže vám zvládnout celých 9 dní. Navíc jsou ve studiu k dispozici po celou dobu detoxu.

A když bude tělo z nejhoršího venku, můžete navázat i dalšími programy pro rozjetí nového a zdravějšího životního stylu. Navazující F 15 vás hodí do kondice a výživová sada Vital 5 vám následně každý den pomůže udržet nové nastavení imunity (tzn. střev).

 

Samotné aloe udělá s vaším zažíváním zázraky, uvidíte. A nebojte, pokud by vás dohnal hlad, což se samozřejmě může stát, máte spoustu možností z říše ovoce a zeleniny, které ho pomůžou zahnat. Nezlepší se jen zažívání a pleť, ale i nálada a každá buňka v těle, každý orgán se znovu nadechnou. Dopřejte jim to.            

Aplikace myslí za vás a k programu Clean 9 je zdarma k dispozici. Mobilní aplikace F.I.T. poradí co a kdy jíst, nebo se cvičením.

Pojďte do toho, i vy se můžete cítit líp!

Program Clean 9 k dostání ve studiu Danah za 3330 Kč.

Povolené potraviny během detoxikace s Clean 9:

Všechny níže uvedené potraviny mají GI (glykemický index) nižší než 55 (z možných 100), což znamená, že nemají vliv na hladinu cukru v krvi a představují pro vás bezpečnou svačinku ve slabších chvilkách.

Ovoce

  • MERUŇKY, JABLKA. OSTRUŽINY, BORŮVKY, OSTRUŽINOMALINY, FÍKY, ČERVENÉ HROZNY, RŮŽOVÉ HROZNY, GREP, KIWI, POMERANČE, BROSKVE, HRUŠKY, RYNGLE, ŠVESTKY, MALINY, JAHODY, TŘEŠNĚ

Zelenina

  • ARTYČOKY, RUKOLA, CHŘEST, BELGICKÁ ČEKANKA, BROKOLICE, KVĚTÁK, CELER, OKURKA, BAKLAŽÁN, JARNÍ CIBULKA, KAPUSTA. PÓREK, SALÁT – VŠECHNY DRUHY, PAPRIKY – VŠECHNY DRUHY, ŘÍMSKÝ SALÁT, HRÁŠEK, HRACHOVÉ LUSKY, SÓJOVÉ BOBY, ŠPENÁT. FAZOLE, RAJČATA

 

Výhody detoxikačního programu Clean 9

  • rychlé a zdravé hubnutí bez hladovění
  • ideální kombinace detoxikace a výživy
  • Aplikace F.I.T. vás provede programem, upozorní na to, co a kdy máte jíst, poradí zdravé recepty a cvičení
  • velký přísun energie
  • uvolnění hlubokých svalů
  • odplavení nahromaděných škodlivin z těla
  • vyčištění zanesených střev (70% imunity je ve střevech)
  • zrychlení metabolismu
  • lepší výživa organismu
  • žádný JO-JO efekt
  • hubnutí pokračuje i po 9 dnech, protože váš metabolismus se nastartoval a zrychlil