Pomocník na zmírnění bolesti svalů a potlačení únavy

  Možná znáte neuvěřitelnou bolest zad nebo při plánovaných sportovních výkonech potřebujete tělo připravit na zátěž. V těchto a mnoha dalších případech vám může pomoci elektronický stimulátor Beurer EM 49.

A co vlastně od tohoto přístroje v bílé barvě můžete očekávat? Nervový a svalový stimulátor Beurer EM49 vám pomocí tří základních programů pomůže ulevit od bolestí různého charakteru. Elektrické impulsy působí na svalstvo, stahují a uvolňují ho, a tím vykonává práci, jaká by byla prováděna při cvičení. Součástí elektrostimulátoru jsou čtyři elektrody a stimulátor disponuje dvěma oddělenými systémy s nastavitelnou intenzitou pulzů v délce 50–450 mikrosekund na jeden impulz. Uživatel má k dispozici výběr ze 64 předvolených a šesti volných programů, které si lze snadno nastavit, a tak najít nejvhodnější stimulaci pro vybranou část vašeho těla. Programy se nastavují na odnímatelném LCD displeji s modrým podsvícením.

 

Ten, kdo zažil nesnesitelné bolesti zad a svalů a bylo mu lékařem doporučeno navštívit elektroléčbu, která je ve většině případů velmi účinná – jak krátkodobě, tak i dlouhodobě – ten nám jistě dá za pravdu, že léčba elektrickými impulsy má své opodstatnění a přináší kýženou úlevu. Stejně tak jako sportovci, kteří se připravují na velký výkon, budou díky elektrickým impulsům lépe přepraveni.

 

Díky tomuto elektromasážnímu stimulátoru se ale nemusíte se svou bolestí objednávat na provedení masáží a čekat, až na vás přijde řada. Léčbu můžete zahájit ihned v místě, kde se právě nacházíte. Díky podrobnému návodu si nastavíte intenzitu a výběrem správného umístění elektrod dojde k účinnému odstranění bolesti – a to ihned, aniž byste někam museli chodit. Samozřejmě, že je důležité umístit elektrody na vašem těle na vhodná místa, ale návod vám v tom pomůže a uvádí 28 základních poloh. S přibývajícím počtem zásahů si sami jistě najdete ta nejvhodnější místa, kam elektrody příště přiložit, aby účinek byl ten nejpřesněji cílený a došlo k úlevě od bolesti.

 

Funkce stimulátoru

Digitální elektrostimulační přístroj Beurer EM49, nabízí tři základní funkce, které můžete využívat. První funkcí je elektrická stimulace nervových drah (TENS), druhou je elektrická stimulace svalových tkání (EMS) a poslední nabízenou funkcí přístroje je masážní účinek, který je vyvolán elektrickými signály.

 

Nervový a svalový stimulátor BEURER EM49 nabízí mnohostranně využitelné funkce, které vám přinesou zmírnění bolesti, udržení tělesné kondice, uvolnění, potlačení únavy a dobrý pocit. Tento přístroj nabízí dva oddělené systémy a využít můžete čtyři nepřilnavé elektrody. K dispozici je 64 přednastavených programů a šest programů, které si můžete nastavit podle vlastní potřeby. Přizpůsoben je i praktický časovač (5–100 min.).

 

Metoda TENS

Funkce elektrické stimulace nervový