Mladý talentovaný zpěvák Timmi White osedlal stylový DS3 CROSSBACK

Francouzská prémiová značka DS AUTOMOBILES a český talentovaný zpěvák Timmy White spojili své síly, aby demonstrovali vyspělost, kvalitu a prestiž avantgardních modelů DS rovněž v řadách mladých lidí. Vycházející hvězda české hudební scény zvolila stylový crossover DS 3 CROSSBACK, a to rovnou v tom nejlepším a nejvýkonnějším provedení. Slavnostní předání proběhlo opět v reprezentativních prostorech pražského DS STORE, a to tradičně za přítomnosti ředitelky značky DS, Martiny Bedrnové.

Timmy White

Tomáš Chudoba alias Timmy White je talentovaný umělec, který v on-line světě prorazil už před rokem 2015, zejména díky svým cover verzím (přenahrávky) známých zahraničních písní. Od roku 2015 se věnuje vlastní tvorbě, a navíc se mu podařilo už zakrátko etablovat mezi úspěšné naděje české populární scény.

Dnes má Timmy White na svém kontě řadu prestižních ocenění, statisíce fanoušků na sociálních sítích včetně platforem YouTube, Instagram, Facebook či TikTok a do toho pravidelně koncertuje. V jeho portfoliu nechybí ani pravidelné vydávání vlastní tvorby, s níž sklízí úspěchy také v řadách odborné veřejnosti.

Mezi nejpopulárnější skladby Timmyho Whitea patří například „Zapomenout“ (2017), „Better With You“ (2018), „Hawaii“ (2019), „Never Stop Trying“ (2020) nebo „Heartbreaker“ a „Love Me Hate Me“ (2021). Pokud jde o ta nejvýznamnější ocenění, pak uvádíme například tituly Nejúspěšnější interpret (Óčko, 2017), Nejúspěšnější interpret (Evropa 2, 2018), Objev roku (Evropa 2, 2019), Zpěvák roku CZ/SK a Song roku CZ/SK (Evropa 2, 2021) či Zpěvák roku CZ/SK (Evropa 2, 2022).

Timmy White si však z hudebního světa na čas odskočil také do toho automobilového, a to rovnou pod patronátem luxusní francouzské značky DS AUTOMOBILES. Ta jej vybavila vysoce stylovým crossoverem DS 3 CROSSBACK s výkonným zážehovým motorem 1,2 PureTech 155 koní a osmirychlostní automatickou převodovkou se sametově hladkým chodem.

Při příležitosti předání vozu Timmymu Whiteovi v reprezentativních prostorech pražského DS STORE se k celé slavnostní události vyjádřila i Martina Bedrnová, ředitelka značky DS:

„Těšíme se na spolupráci s Timmym, bude to totiž něco zcela nového. Rádi bychom touto cestou ukázali, že se naše vozy hodí i pro mladou generaci, která vyznává osobitý styl, moderní technologické vychytávky a přirozeně snadné používání vozu.“

„Z našich zkušeností víme, že pro mladé zákazníky je vhodná forma pořízení vozu například na operativní leasing, kdy podobnou vysoce vybavenou DS 3 CROSSBACK lze mít už za cenu kolem 9 000 Kč měsíčně bez DPH. Timmy White si vybral stylový crossover DS 3 CROSSBACK v černé barvě s benzinovým motorem o výkonu 155 koní a musím podotknout, že tato verze mu skvěle sedí.“

A pozadu nezůstal ani sám umělec. Mladý talent dokonce poskytl srovnání s jinou značkou a vyjádřil se i k technologicky vyspělé výbavě stylového crossoveru DS CROSSBACK:

„Jsem moc zvědavý na první reakce na DS 3 CROSSBACK. Já sám jsem po prvních dnech s vozem úplně nadšený. Měl jsem dříve auto německé výroby a musím říct, že to je hodně velký rozdíl, zejména v přístupu k pojetí automobilu.“

„DS jednoznačně sází na atraktivní design, prvotřídní materiály a celkovou pohodu ve voze. Zatím se cítím opravdu skvěle. Nejvíce mě dostal styl DS, který je odvážný a opravdu vybočuje z řady. Dále se mi velmi líbí příjemný kožený interiér a z přítomných technologií jsou super pokročilé matrixové LED světlomety a samočinné odemykání dveří, které se aktivuje pokaždé, když se k autu přiblížím s klíčkem v kapse.“

„Také se těším, až pořádně vyzkouším jízdní vlastnosti na delších trasách. Letos plánuji konečně i více koncertů po České republice, takže budu mít dost příležitostí auto pořádně zažít.“

DS 3 CROSSBACK

je stylovou vstupenkou do světa DS AUTOMOBILES, která začíná od 620 000 Kč včetně DPH. Na výběr je hned několik benzínových motorů 1.2 PureTech, dále lze volit mezi dvěma úspornými diesely 1.5 BlueHDi a rovněž se nabízí model E-TENSE 136k na čistě elektrický pohon s dojezdem až 320 kilometrů na jedno nabití. Pokud jde o převodovky u spalovacích variant, pak je dle provedení k dispozici buď přesný šestirychlostní manuál, nebo osmirychlostní automatická převodovka s velmi rychlým a hladkým chodem.

Velkou předností modelů DS AUTOMOBILES je široký výběr inspirací, které se honosí jak odolnou semišovou Alcantarou, tak například vysoce kvalitní jemnou kůží Nappa nebo prvotřídní látkou. DS 3 CROSSBACK se rovněž pyšní vyspělou výbavou převzatou z vyšších automobilových tříd, která je tím pádem v segmentu kompaktních crossoverů spíše ojedinělá. Jde například o světlomety typu Matrix DS LED VISION, head-up displej nebo o zapuštěné kliky podporující aerodynamiku vozu.

DS 3 CROSSBACK je možné též vybavit dvoubarevnou střechou a jeho standardní pětiletou záruku doplnit například programem FREEDRIVE, který zahrnuje bezplatnou výměnu i opotřebených dílů. Bližší podrobnosti pak najdete na www.DSautomobiles.cz.

DS AUTOMOBILES

Poháněna avantgardním duchem a podpořena výjimečným dědictvím vozu DS z roku 1955, má společnost DS Automobiles, která zahájila svoji činnost v roce 2015, za cíl ztělesnit francouzský luxus v automobilovém průmyslu. DS Automobiles je prémiová značka skupiny PSA.

Modely DS druhé generace navržené pro zákazníky, kteří hledají osobitý výraz a touží po nejnovějších technologiích, kombinují propracovanost a pokročilé technologie. S SUV vozy DS 7 CROSSBACK a DS 3 CROSSBACK představuje značka DS řadu šesti světových vozidel, všechna nabízená v elektrifikovaných verzích pod značkou E-TENSE.

Pro své náročné zákazníky vytvořila společnost DS Automobiles program „ONLY YOU“, exkluzivní servisní program pro jedinečný zážitek se značkou.

Značka DS, která působí ve 35 zemích, vytvořila a rozvíjí exkluzivní distribuční síť zahrnující 400 prodejních míst DS STORES a salonů DS SALONS po celém světě.