Lapierre x Alpine: setkání dvou značek se společnou filozofií

  • Lapierre, značka působící na nejvyšší úrovni světové cyklistiky, a Alpine, s potěšením oznamují novou spolupráci – exkluzivní tříleté partnerství.
  • Lapierre spojuje své síly s Alpine, ikonickým francouzským výrobcem závodních a sportovních kol, a na podzim 2022 uvede na trh kolo Lapierre x Alpine v limitovaném počtu 110 kusů.
  • Během Velké ceny Francie 2022 představily společnosti Alpine a Lapierre svůj společně podepsaný výtvor za přítomnosti Evity Muzicové, profesionální cyklistky, a Estebana Ocona, jezdce týmu formule 1 BWT Alpine F1 Team.

Partnerství společnosti Alpine a společnosti Lapierre

Před Velkou cenou Francie oznamuje společnost Alpine exkluzivní tříleté partnerství se společností Lapierre. Profesionální cyklistka Evita Muzicová a Esteban Ocon, jezdec týmu BWT Alpine F1 Team ve Formuli 1, představili kolo na okruhu Paul Ricard v Le Castellet.

Obě značky s francouzským know-how, Lapierre i Alpine, vždy sázely na výkon a dědictví a sdílejí společné hodnoty, které se promítají do výjimečných kol a vozidel s jedinečným designem a zaměřením na soutěže a výkon.

Tato spolupráce brzy povede k uvedení kultovního kola s jedinečným a specifickým designem, pod nímž jsou podepsány značky Lapierre x Alpine.

První model Lapierre x Alpine bude představen na podzim s exkluzivním prvkem, který bude odhalen na příštím pařížském autosalonu, který se bude konat od 17. do 23. října 2022.

Exkluzivní představení modelu Lapierre x Alpine se dnes uskutečnilo za přítomnosti Evity Muzicové, profesionální cyklistky, a Estebana Ocona, jezdce týmu BWT Alpine F1, na trati slavného okruhu Paul Ricard v Le Castellet.

PREZENTACE NA VELKÉ CENĚ FRANCIE FORMULE 1

Exkluzivní představení modelu Lapierre x Alpine se dnes uskutečnilo za přítomnosti Evity Muzicové, profesionální cyklistky, a Estebana Ocona, jezdce týmu BWT Alpine F1, na trati slavného okruhu Paul Ricard v Le Castellet.

Francouzská silniční mistryně espoir 2019 Evita Muzicová prokázala v posledních dvou sezonách své schopnosti na světové úrovni (3. místo mladé jezdkyně na Giru d’Italia 2019, vítězství v poslední etapě v roce 2020). V roce 2021 se stala mistryní Francie na silnici a byla bronzová na evropském espoir šampionátu na silnici, skončila také pátá na klasice v San Sebastianu.

 

Olivier Camus, marketingový ředitel společnosti Alpine:

„Alpine se prostřednictvím svého programu Rac(H)er zavázala rozvíjet skupinu ženských talentů, jejichž dovednosti a zkušenosti jsou skutečným přínosem z hlediska výkonnosti. Dnešní přítomnost Evity Muzic odráží zejména náš závazek učinit náš ekosystém inkluzivnějším a učinit rozmanitost naší silnou stránkou. V předvečer startu první ženské Tour de France jsme velmi hrdí na to, že máme po našem boku vzory, jako je Evita ve svém oboru.“