Výstava kreseb Kouzlo historické techniky


XII. ročník výstavy kreseb studentů katedry architektury ČVUT v Praze.

Termín konání:

  1. 4. 2018 – 10. 6. 2018

Místo konání:

Národní zemědělské muzeum, s.p.o.

Kostelní 1300/44

Praha 7

Kouzlo historické techniky

Ve spolupráci s Českým vysokým učením technickým v Praze pořádá Národní zemědělské muzeum Praha už dvanáctý ročník výstavy kreseb posluchačů druhého ročníku studijního programu Architektura a stavitelství Katedry architektury Stavební fakulty ČVUT v Praze. Výstava se bude k vidění od 24. dubna v prostorách stálé expozice Jede traktor, kde se studenti kreslení věnovali.

Společným znakem kreseb je originální autorské vyjádření vystavených exponátů, především traktorů, ale i dalších zemědělských strojů a techniky. Nápaditost, dobré ovládnutí techniky kresby a také snaha o věrné a detailní provedení jsou společným jmenovatelem vystavených kreseb. Nejlepší práce studentů ČVUT v Praze vystavené v předchozích letech již trvale zdobí některé muzejní expozice Národního zemědělského muzea v Praze i jeho mimopražské pobočky. Práce studentů budou v expozici Jede traktor vystaveny do 10. června.

Akce se koná ve spolupráci s Katedrou architektury Stavební fakulty ČVUT a pod záštitou starosty Městské části Praha 7 Jana Čižinského.

Plakát

 

Kouzlo historické techniky

Více informací naleznete ZDE