Výstava Elegance na Výstavišti v Lysé nad Labem


ELEGANCE 2018

Ve dnech 12. – 15. dubna se na výstavišti v Lysé nad Labem uskuteční již 23. ročník výstavy Elegance, která nabídne návštěvníkům moderní trendy nejen v oblékání. Tradiční i noví vystavovatelé nabídnou konfekci, textil, spodní prádlo, koženou konfekci i koženou galanterii. Každým rokem je na výstavu přihlášeno více než 100 vystavovatelů. Většina z nich jsou české firmy. Návštěvnice zde proto mohou nakupovat za veletržní slevy. Vedle textilu a prádla zde návštěvníci najdou stánky s bižuterií a kosmetikou. Zpestřením bude doprovodný program s módními přehlídkami. Letošní novinkou bude v hale A1 fashion Zóna řemeslnických výrobců textilu a bižuterie.

 Sedmnácté pokračování bude mít v rámci Elegance úspěšná soutěž mladých módních tvůrců AVANTGARDA 2018. Ve čtvrtek 12. dubna se utkají studenti v oboru oděvním, a to v tvorbě z tradičních a netradičních materiálů a ve volném tématu „První republika“. Ve stejný den změří své dovednosti i studenti – šperkaři. Soutěží bude provázet moderátor TV Nova Petr Říbal.

V pátek 13. dubna se bude soutěžit v oboru kadeřnickém a vizážistickém. Soutěží bude provázet sportovní moderátor TV NOVA Martin Čermák. V porotě po oba dva dny zasednou módní návrhářky a osobnosti Jana Berg, Helena Fejková, Jaroslava Procházková, Nina Provaan Smetanová, Helena Kroftová – Leisztner, Aleš Šeliga, Oldřiška Křížová, Olina Kopalová, Michala Hávová, Pavel Filandr; Honza Kořínek a další.

 

Termín výstavy

12.- 15. duna 2018

Místo konání výstavy

Výstaviště Lysá nad Labem
Masarykova 1727

Lysá nad Labem

Více informací naleznete ZDE

 


 

Narcisy můžete obdivovat na Výstavišti v Lysé nad Labem