Voyo a Nova jsou poprvé mediálním partnerem festivalu Serial Killer

 Voyo je jednou z klíčových priorit Skupiny Nova a páteřním projektem digitální transformace skupiny CME. Neustále rostoucí streamovací služba sází na kvalitní lokální obsah, známé tváře, silné příběhy a v neposlední řadě na největší knihovnu českých filmů a širokou nabídku akvizičních formátů. I proto se Voyo poprvé stalo mediálním partnerem společně s TV Nova. Spolupráci navázalo s mezinárodním festivalem seriálů Serial Killer, který se koná od 20. do 25. září 2022 v Brně.


Voyo dnes stojí jako nejsilnější lokální služba vedle velkých světových hráčů. Samozřejmě nás těší, že jsme dokázali v tak krátkém čase vytvořit natolik silný a známý brand, že může stát jako mediální partner jednoho z největších seriálových festivalů u nás,“ shrnuje Jakub Strýček, marketingový ředitel TV Nova.


Účastníci festivalu se mohou těšit v pátek 23. září na TV Days v Divadle na Orlí, kde budou představeny projekty nejen z oblasti udržitelnosti filmového průmyslu, ukázky seriálů TV Nova a Voyo, ale i unikátní studijní program CME Content Academy pro budoucí tvůrce seriálů a televizních pořadů, kde se představí šestice nových studentů.

Chybět nebude ani panel generálních ředitelů, kterého se za TV Nova zúčastní generální ředitelka Klára Brachtlová: Jsem ráda, že budu mít možnost se po čase zase setkat s tolika zajímavými lidmi z oboru. Velmi se těším na premiéru minisérie Král Šumavy Fantom temného kraje, který je zároveň i soutěžním snímkem. Nestává se příliš často, že by se česká minisérie probojovala do hlavní soutěže, tak jí budu držet palce.“


Bohatý program doplní na Jakubském náměstí MasterChef show, kde se všichni fanoušci kulinářských pořadů nabaží dobrého jídla připraveného vítězi minulých ročníků MasterChef Česko Besky a Roman Staša. Celou show návštěvníky provede gastronomický nadšenec Lukáš Hejlík. Páteční nabitý program zakončí světová premiéra prvního dílu minisérie Král Šumavy Fantom temného kraje za účasti tvůrců i herců v kině Scala. Třídílnou minisérii natočil šestinásobný držitel Českého lva David Ondříček a diváci se na ni mohou těšit již brzy exkluzivně na Voyo. Informace o vstupenkách na slavnostní premiéru jsou k dispozici na stránkách festivalu.

Sobota pak bude patřit zejména sérii přednášek pro zájemce o audiovizuální tvorbu v rámci festivalu studentských filmů Noci filmových nadějí. Setkat se mohou i s kreativními producenty Lenkou Szántó nebo Matějem Podzimkem, kteří jsou podepsaní pod úspěšnými minisériemi z Voyo Originálů Jitřní záře nebo Iveta. Milovníci vědomostních her se mohou na Jakubském náměstí setkat se všemi lovci ze soutěže Na lovu a s moderátorem Ondřejem Sokolem.