Velké letní kino každé úterý a sobotu ve Žlutých lázních v Praze



Úterní a sobotní večery patří ve Žlutých lázních velkému letnímu kinu. Na travnaté pláži na plátně 11 x 6 metrů se po celou sezónu v těchto dnech odehrají příběhy pod širým nebem.

Kino a jeho program

K vidění budou nové i kultovní snímky z domácí a zahraniční produkce. Devětadvacet projekcí nabídne romantiku, dobrodružství, drama i akční filmy. Atmosféru dotvoří sezení na dekách přímo u Vltavy a s drinkem v ruce. Podrobný program je k dispozici na webu areálu. Vstupné do kina se zvlášť neplatí, návštěvníci zaplatí pouze vstup do areálu. Projekce začne vždy po setmění, zhruba po 21. hodině.

 

Program kina v Žlutách lázních

datum
Program
20.07. Jsem božská / I feel pretty
23.07. Ant man a Wasp
27.07. Zrodila se hvězda / Star is Born
30.07. Spider man : Homecoming / Návrat domů

 

 

Hudební špičky na pláži ve Žlutých lázních

Milovníky open air koncertů čeká ve Žlutých lázních pestré léto.

Ve středu 22. srpna promění areál v roztančenou letní party německá legenda Paul Kalkbrenner. Fanoušky pravého berlínského techna čeká vystoupení kultovního DJe, jenž patří k největším hvězdám současné taneční techno scény. Ve Žlutých lázních zahraje v rámci turné ke své osmé desce Parts Of Life, která vyšla deset let po průlomovém a platinovém albu Berlin Calling.

Hned sedmkrát během léta přijedou v rámci Stand Up Comedy Na Stojáka do Žlutých lázní Lukáš Pavlásek, Daniel Čech, Karel Hynek a další protagonisté tohoto pořadu.

Stránky   Žlutých lázní



Booking.com