Town Hall Pass: Nejvýhodnější vstupenka na dvě nejstarší pražské radnice


Prague City Tourism a Novoměstská radnice nabízí návštěvníkům zbrusu novou kombinovanou vstupenku – Town Hall Pass. Cenově výhodná vstupenka zahrnuje návštěvu historických sálů Staroměstské radnice, výstup na věž Novoměstské radnice a hned dva výstupy na věž Staroměstské radnice. Town Hall Pass navíc platí 3 dny a umožňuje přednostní odbavení.

 Town Hall Pass navazuje na úspěšnou spolupráci Prague City Tourism a Novoměstské radnice z roku 2017. V prodeji je od 25. května na pokladnách obou objektů a to ve formě plného vstupného za 350,-Kč i sníženého vstupného pro děti, studenty a důchodce za 250,-Kč.

 

S kombinovanou vstupenkou se návštěvníci mohou vydat na vyhlídkový ochoz Novoměstské radnice a nahlédnout do zdejší barokní kaple, navštívit historické síně, gotickou kapli a románské podzemí Staroměstské radnice a dokonce dvakrát vystoupat na její věž, jednou za denního světla a jednou po setmění. Držitelé Town Hall Passu si, díky jeho prodloužené platnosti, mohou jednotlivé návštěvy rozložit do tří dnů.

 

„Nabídkou Town Hall Passu reagujeme především na zájem velkého množství návštěvníků vystoupat na věž Staroměstské radnice dvakrát, za světla a po setmění. Jsem velmi rád, že jsme opět spojili síly s Novoměstskou radnicí a navázali tak na spolupráci, která nám usnadnila situaci v době rekonstrukce věže Staroměstské radnice. Jsem přesvědčen, že nová vstupenka bude velmi úspěšná a bude o ni velký zájem,“ říká statutární zástupce Prague City Tourism Petr Slepička.

 

Pro Novoměstskou radnici představuje Town Hall Pass kooperaci se starší a známější radniční věží. Zároveň ale také pokračující snahu rozšířit zájem turistů o širší centrum Prahy“, charakterizuje spolupráci ředitel Novoměstské radnice Albert Kubišta.

 

Prague City Tourism je moderní marketingová organizace hlavního města Prahy, jejímž posláním je péče o rozvoj domácího i zahraničního cestovního ruchu v Praze. Tradičními úkoly organizace jsou poskytování profesionálních informací o nabídce cestovního ruchu v Praze, zprostředkování relevantních služeb stávajícím i potenciálním návštěvníkům hlavního města, organizace vzdělávacích cyklů o historii a současnosti města pro odbornou i laickou veřejnost či zajištění provozu historického objektu Staroměstská radnice.

 

Booking.com

 

Novoměstská radnice p. o. oplývá bohatou historií a právem patří mezi národní kulturní památky v Praze. V roce 2007 se stala příspěvkovou organizací městské části Praha 2. Komplex architektonicky rozmanitých historických prostor, od gotického Mázhausu přes renesanční Velký sál až po barokní kapli, pravidelně ožívá kulturními a společenskými akcemi. Její dominantou je věž, která nabízí jeden z nejkrásnějších pohledů na Prahu. Pestrý kulturní program zahrnují také koncerty, výstavy, módní i gastro festivaly, řemeslné trhy, veletrhy a další akce. Na nádvoří je denně otevřena kavárna Café Neustadt. Reprezentační prostory radnice lze využít i pro pronájmy soukromých akcí či pro konání svatebních obřadů. Otevírací doba věže: út – ne 10 – 18 hod, polední pauza 30 min. mezi 12. a 13. hod.