Přijeďte do Řevnic na finále Porty


Tradičně poslední víkend před letními prázdninami (29. 6. až 1. 7.) se bude soutěžit o sošku Porty.

Finále už 52. ročníku festivalu Porta, které se uskuteční v Lesním divadle v Řevnicích, nabídne skvělý program a také vzpomínku na Wabiho Daňka.

Program Porty

Kromě soutěžících, kteří budou usilovat o získání sošky Porty, jsou zárukou dobré zábavy a skvělé muziky 52. ročníku festivalu také jeho hosté. K nim letos patří Robert Křesťan, Roman Horký, skupina Jelen, Jaroslav Samson Lenk, Ivan Hlas, Pavel Žalman Lohonka, Jitka Vrbová, Přístav nebo třeba Vokobere. Představí se také loňský vítěz Aleš Petržela, vítěz Folkparády na ČRO Region.

Na Portě se letos bude vzpomínat na Wabiho Daňka a hosté festivalu zazpívají jeho slavné písničky. 

Festival se odehraje tradičně na dvou soutěžních scénách. Připraveno je spousta dárků pro soutěžící i návštěvníky. Těšit se můžete i na dobré jídlo a pití.

Finále interpretační i autorské soutěže bude probíhat dva dny a vítěze určí odborná porota. V rámci autorské Porty se vybere nejhezčí píseň, která by mohla zabodovat i ve Folkparádě. Interpretačního finále soutěže se zúčastní 14 vítězů oblastních kol a další dva, kteří zvítězí v semifinále.

Každý den konání Porty vycházejí festivalové noviny Portýr, v nichž se dozvíte zajímavosti o celé soutěži.

Do Lesního divadla je dobré si vzít pro jistotu oblečení i pro sychravější počasí. A do Řevnic přijeďte vlakem! Od vlakového nádraží je to k Lesnímu divadlu jen kousek.

Více informací naleznete ZDE

 



Booking.com