Představení  Kylián – Mosty času pro omezený počet diváků

Závěr sezony 2019/2020 Baletu ND: v neděli 14. června 2020 odehraje Balet Národního divadla pro omezený počet diváků v historické budově dvakrát balet Kylián – Mosty času, ve 14 a v 19 hodin.

„Na nedělní odpolední představení Kylián – Mosty času věnujeme Národní divadlo, prostřednictvím nemocnic, vstupenky zdarma zdravotníkům, jako poděkování.“ ředitel Národního divadla prof. MgA. Jan Burian

Večerní představení Kylián – Mosty času

Na večerní představení nabídne divadlo pro veřejnost zatím sto vstupenek, aby dodrželo stávající hygienická opatření. Dojde-li k dalšímu uvolnění, počet vstupenek bude navýšen. Vstupenky v několika cenových kategoriích nebudou číslované. Diváci se budou v hledišti usazovat s odstupem volné řady a volného sedadla mezi jednotlivými skupinami návštěvníků. Ve vydesinfikovaném divadle bude k dispozici desinfekce rukou. Prodej vstupenek začne v pondělí 18. května.

Těmito dvěma představeními se Balet Národního divadla rozloučí s letošní divadelní sezonou. Vstupné za všechna ostatní představení plánovaná původně do konce června bude nadále vraceno dle zavedené praxe.

Obě představení jsou zároveň pozvánkou divákům na příští sezonu – vstupenky na srpen, září a říjen jsou již v prodeji. Předprodej na listopad bude zahájen 1. června.

První představení v nové sezoně zahraje Národní divadlo 21. srpna na Nové scéně, kdy uvede novou inscenaci souborů Baletu ND a Laterny magiky Bon Appétit!

Balet ND zahajuje svou sezonu 27. srpna 2020 inscenací Leonce & Lena ve Stavovském divadle.

Více informací naleznete ZDE

 

Foto: Serghei Gherciu