Pozvánka do strašidelné KOVOZOO – STRAŠIDELNÁ ZAHRADA 2019

Tak jsme se po roce konečně dočkali a čeká nás naše nejoblíbenější a nejvymakanější akce Strašidelná zahrada 2019, letos již osmý ročník. Hlavní program zajišťují strašidelná stanoviště rozmístěná po celém areálu KOVOZOO. Stanoviště připravují zaměstnanci firem holdingu REC Group dlouhé týdny a dávají si opravdu záležet.

U příprav i samotné akce se dobře bavíme. Soupeříme mezi sebou, kdo bude mít nejoriginálnější stanoviště a výzdobu, komu se podaří nejlépe využít odpadních materiálů ke strašení. Stejně jako i na ostatních našich akcích, i zde se snažíme použít co nejvíce odpadního materiálu. Dekorace tak vyrábíme ze starých kartonů, polystyrenu, dřeva, pneumatik. Další výzvou pro jednotlivé strašidelné týmy je naše interní soutěž o nejlepší lektvar z kotlíku. Vzhledem k tomu, že složení lektvarů je tajné a často dětem nepřístupné,  je ale bohužel veřejnost z ochutnávání i hodnocení vzorků vyloučena.

 

Kromě strašidelných stanovišť, kde děti plní různé úkoly za sladkou odměnu, bude po celou dobu na pódiu probíhat zábavný program s dětským oblíbencem, kouzelníkem a šoumenem Jirkou Hadašem. Již dobrým zvykem je, že na tuto akci chodí děti ve strašidelných kostýmech a před pódiem se tak odehrává divoký rej masek z nichž ty nejlepší jsou vždy odměněny krásnými cenami.

 

A komu nestačí temná zákoutí a bubáci, může si dopřát bonusovou dávku adrenalinu na off-roadové či motokárové dráze, které jsou hned vedle areálu KOVOZOO.

 

Strašidelné řádění si užívají všichni bez rozdílu věku. Je to jediná příležitost, jak vidět KOVOZOO v noci, navíc plnou ohníčků a světýlek a podzimních vůní. Hraní a bání se je bez omezení povoleno dětem i dospělým.

 

STRAŠIDELNÁ ZAHRADA 2019

KDY: 1.11.2019 16:00 – 20:00 hod.
KDE: areál KOVOZOO Staré Město u Uherského Hradiště