Noste roušky. Chraňte sebe, chraňte ostatní !!

Vážení a milí diváci, příznivci Divadla Palace, nastala doba krize, kdy potřebujeme vaši pomoc. Nezkoušíme, nehrajeme, a to je zlé. Ale myslíme na vás a věříme, že se co nejdříve všichni opět sejdeme při našich představeních. Připravujeme živé přenosy talkshow s našimi herci, ale pohled do prázdného hlediště je pro nás tou nejsmutnější věcí.

 

Naší prioritou je udržet nezbytný provoz divadla i v čase, kdy nemůžeme vybírat vstupné, které je pro nás jediným finančním zdrojem naší činnosti. Divadlo Palace totiž nedostává ani korunu ze státní či městských dotací, ani mu nebyly uděleny žádné granty.  Budeme velmi potěšeni, když mám pomůžete, a to na https://www.donio.cz/DivadloPalace, nebo zakoupením Dárkového poukazu Velkého ročního předplatného na vstupenky na představení našich inscenací, které vám jistě přinesou radost..

Snažíme se najít a domluvit náhradní termíny za všechna neodehraná představení. Těm z vás, kteří si nenárokují výměnu vstupenek, či vrácení peněz upřímně děkujeme. Je to pro nás neocenitelná podpora, finanční i morální. Pokud se chcete vzdát vstupného za vstupenky, napište nám to, prosím na e-mail obchodni@divadlopalace.cz.  

Závěrem vás prosíme: noste roušky. Chraňte sebe, chraňte ostatní. Nešiřte paniku, dodržujte hygienická opatření. Věnujte pozornost ohroženým skupinám obyvatelstva. Nevěřte podvodníkům a pomáhejte potřebným.

Opatrujte se, chovejte se zodpovědně a sledujte náš web, facebook a instagram. 

 

Těšíme se na  setkání s vámi a slovy Wericha a Voskovce: na shledanou v lepších časech.

 

Divadlo Palace