Kouzelný víkend s Pavlem Kožíškem v MUZEU FANTASTICKÝCH ILUZÍ!

Průvodcem nejzábavnějšího muzea v Praze bude v sobotu 5.12.2020 a neděli 6.12.2020 od 10.00 do 14.00 hodin osoba nejpovolanější, majitel muzea a populární český kouzelník Pavel Kožíšek.

Osobně návštěvníkům představí jednotlivé optické klamy a poradí, jak si udělat vtipné fotky ve velkoformátových obrazech. Každé dítě dostane jako dárek kouzelnickou hůlku zdarma, se kterou je Pavel Kožíšek naučí kouzlo!

Pavek Kozisek a Hana Maslikova otevreli po koronavirove prestavce Muzeum fantastických iluzí

Muzeum fantastických iluzí je opět otevřeno a je nově 2x větší. V muzeu se stanete součástí expozice fantastických optických klamů a velkoformátových trikových obrazů. Návštěvníci tady obdivují více jak 150 interaktivních a hlavně zábavných exponátů. Vyzkoušíte si kouzelnou židli nebo magickou místnost, která vás promění v trpaslíka nebo obra. Dýchne zde na vás kouzlo starých časů a dozvíte se zajímavá tajemství optických iluzí.

Muzeum fantastických iluzí najdete v centru Prahy ve Vodičkově ulici 31 u Václavského náměstí. Jedinečný zážitek a skvělá zábava pro celou rodinu! Více na www.muzeumfantastickychiluzi.cz