Jihoměstský masopust bude! V sobotu 13. 2. ONLINE

Masopustní období je tu a na Jižním Městě se už chystají jeho oslavy. Letos se sice nepodaří tradiční setkání v Centrálním parku se soutěžemi, dobrotami a tancem, přesto ale masopust bude! A nebudou na něm chybět zdobené koláče, masky/roušky, soutěže, příběh masopustu ani masopustní muzika.

 

V sobotu 13. února se tak i Vy můžete připojit k masopustnímu veselí, které proběhne online na sociálních sítích – stačí si otevřít tento odkaz. Akci můžete rovněž sledovat na YouTube či facebookových profilech Kulturního centra Zahrada, Chodovské tvrze a Komunitního centra Matky Terezy.

„Doba není nakloněná společenským akcím, přesto organizujeme již několikátou akci v online prostoru. Po akci Světýlko za dušičku, Mikulášském průvodu, adventních dílnách nebo Vánocích na Chodovské tvrzi, se tentokrát pouštíme do masopustní tématiky. Akce jsou zdarma. Lidé s námi soutěží o vstupenky, jsou s námi ve spojení. Jsme za to vděční,“ vysvětlila Iva Molenová, ředitelka společnosti Kulturní Jižní Město.

A na co všechno se můžete těšit? Součástí programu bude výroba tradičních masopustních masek, medvědí tanec, pečení koláčů a jejich merhování i masopustní muzika. 

Akci pořádá Kulturní Jižní Město, o.p.s. ve spolupráci s Komunitním centrem Matky Terezy a za finanční podpory Městské části Praha 11.