Interbeauty 2017

Veletrh kosmetiky, kadeřnictví a nehtového designu INTERBEAUTY PRAGUE 2017 proběhl ve dnech 21. a 22. dubna na Výstavišti v Praze-Holešovicích.

Tento veletrh je místem setkání profesionálů z oblasti kosmetika, vlasový a nehtový design, modelace postavy ale i estetická medicína, dermatologie či zdravá výživa.Tváří letošního ročníku se stala modelka Renata Langmannová.Návštěvníkům byla na stáncích předních českých i zahraničních značek prezentována bohatá nabídka výrobků. Z českých firem můžeme zmínit například Ryor či Havlíkova přírodní apotéka. Z dekorativní kosmetiky se mohli návštěvníci setkat se zástupci značek MARY KAY či SHINSO.Prodlužování řas předvedly Glamour lashes, Blink lashes a Grace beauty.

 

Pro profesionály z oboru nehtového designu byly připraveny bezplatné workshopy. Návštěvnice se mohly nechat bezplatně nalíčit v oblíbeném make-up pointu, kde jim vizážisté nabídli také konzultace.V Přednáškovém centru estetických klinik byl připraven dvoudenní program plný zajímavých témat.Součástí veletrhu byl i bezplatný program preventivní zdravotní péče, například měření rychlosti metabolismu. Ve stanu proti melanomu si mohli návštěvníci nechat vyšetřit svá mateřská znaménka týmem dermatologů z FNKV. Stav vlasů a vlasové pokožky diagnostikovalo Clinical Hair – vlasové centrum.Velkému zájmu návštěvnic se těšil stánek s dekorativní kosmetikou NYX od L´Oréal, který nabízel své výrobky za zvýhodněné veletržní ceny.Doprovodný program zahrnoval mistrovské soutěže v make-upu s názem MakeCup 2017. Zúčastnit se mohli profesionálové i zruční amatéři. Divácky atraktivní bylo utkání českých make-up artistů s názvem Make Up 2017 Podtitulem soutěže  nehtových designérů  Czech NailCup 2017  byl „Rok ohnivého kohouta“ .Tématem 14. ročníku Mistrovství ČR v malování Body Art 2017 bylo malování na tělo téma Comics.Pamatováno bylo také na pány. Pro mužskou část návštěvníků byla určena například prezentace pánského salonu Gentlemen Brothers.



Booking.com

 

Každý, kdo se přišel na Výstaviště inspirovat nebo využil možnosti konzultací, si mohl z bohaté nabídky vybrat něco pro sebe.

Stránky pořadatele 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *