Gauč ve Stromovce představí legendární uskupení Nerez & Lucia

Pražskou kulturní scénu doplnil před časem nový prostor v areálu holešovického Výstaviště – Gauč ve Stromovce. Již dnes představí legendární uskupení Nerez & Lucia.

Letní scéna Výstaviště

Gauč ve Stromovce je letní scénou pražského kulturního a společenského života. Prostor je součástí Výstaviště Holešovice, hraničí se Stromovkou a na unikátní atmosféru hrany města a přírody staví.

Naleznete zde zajímavou nabídku občerstvení, pohodlné gauče a pravidelný kulturní program: čtvrteční letní kino Be2Can, dopolední divadla pro školky a rodiny, vystoupení DJs či kapel.  


Nerez & Lucia

V nejbližších dnech, konkrétně 25.června, bude Gauč ve Stromovce hostit legendární kapelu Nerez & Lucia. Zakládající členové legendární skupiny Vít Sázavský a Zdeněk Vřešťál se spojili s vynikající zpěvačkou Luciou Šoralovou a společně obnovili skupinu Nerez, tentokrát pod názvem NEREZ & LUCIA. V koncertním programu zazní klasické hity Nerez, ale i novinky z alba ZLOM NEREZ & LUCIA, které vyšlo na jaře tohoto roku.

Skupina vystupuje ve složení Lucia Šoralová – zpěv, Vít Sázavský – kytara, viola a zpěv, Zdeněk Vřešťál – kytara a zpěv, Robert Fischmann – flétny, perkuse, klavír, zpěv, David Lomič – akordeon a Gregorian Brun – kontrabas. Existují zde jasné paralely s původní skupinou Nerez – i tentokrát jsou autory nových skladeb zpěvačka Lucia Šoralová a kytarista Zdeněk Vřešťál, jejich písně aranžuje Vít Sázavský a styl kapely není svázán žádnou žánrovou „krabičkou“… Texty v češtině, slovenštině, hebrejštině nebo srbochorvatštině a muzika od čistého folku až po čardáš, blues, rock nebo jazz.

Předprodej vstupenek v síti GoOut za 330 Kč, na místě za 430 Kč.

Gauc ve Stromovce

Gauč ve Stromovce
Výstaviště 415, Praha 7 – Holešovice
vstup je možný od Pražanu či ze Stromovky (naproti tramvajovému depu)
www.gaucvestromovce.cz
www.facebook.com/gaucvestromovce