Gauč ve Stromovce pořádá dětská představení zdarma

Dětská představení zajistila produkce Gauče ve Stromovce nejprve pro mateřské školky Prahy 7, pro jejich oblibu jimi oživí i další dny během měsíců letních prázdnin. Představení jsou vždy zdarma, a probíhají v dopoledních hodinách.

Loutková i hraná představení

Pokaždé vystupuje jiný soubor s jiným představením, od loutek přes hrané divadlo až po interaktivní pohádky s edukativním podtextem.

  1. července přichystal Gauč ve spolupráci s uskupením Loutky bez hranic představení Tři medvědi a drzá Máša. Co se stane, když medvědi odejdou na med a chaloupka je prázdná?
  2. července proběhne zbrusu nové představení od Divadla T601 s názvem O pejskovi a kočičce. Loutková pohádka na motiv slavné knihy Josefa Čapka je vhodná pro děti tříleté i třicetileté. Pejsek s kočičkou budou slavit státní svátek a po vzoru dospělých to provedou po svém.
  3. srpna je na plánu divadlo Bacha na Bacha od souboru Kolonie, interaktivní hudební pohádka inspirovaná barokní hudbou, anděly a životem a dílem Johana Sebastiana Bacha. Děti se vydají společně s andílkem Melodiem na cestu plnou zvuků a fantazijních světů ukrytých za tím obyčejným, aby pomohly starému a legračně nerudnému stařečkovi najít ztracený tón.
  4. srpna můžete navštívit surrealistickou pohádku s kubistickým koncem s názvem Malá večerní snítka. Soubor Anička a letadýlko vypráví příběh o Aničce, která se bojí usnout, když se maminka zdržela v práci, a tak si zpívá, hraje a dělá svinčík.

Představení probíhají vždy v neděli od 11:00.



Šansoniér Bruno Ferrari už v sobotu na Gauči ve Stromovce!

Gauč ve Stromovce představí legendární uskupení Nerez & Lucia

Kam v létě za kulturou? Nový prostor Gauč ve Stromovce zahajuje provoz.