Fotoexpedice Skotsko v Czech Photo centre



Martin Kamín  seznámí se svými cestami po Skotsku.

Autorské promítání fotografií, tentokrát na téma Hebridy a Isle of Skye.

Termín výstavy:
15. března 2018 v 18 hodin

Místo konání:

Malá síň Czech Photo Centre

Seydlerova 2835/4

Praha 5 (Nové Butovice)

REGISTRACE NUTNÁ

Vstupné:

80 Kč / 40 Kč, v této ceně je zahrnuto také vstupné na aktuální výstavu.

Martin Kamín  seznámí se svými cestami po Skotsku. Autorské promítání fotografií, tentokrát na téma Hebridy a Isle of Skye. Musíte projet celé Skotsko, překonat Highlands, přemostit se na Isle of Skye a teprve pak se přeplavíte na dvě hodiny vzdálené ostrovy Lewis a Harris. Oba se úzkým přechodem propojují do souostroví Hebridy, kde najdete bájná místa starověkých civilizací starších než ve Stonehenge. Zveme vás na promítání a autorské povídání o těchto tajemných ostrovech na severozápadě Evropy, kde stačí překročit moře a ocitnete se v Severní Americe. Žádný ostrov už vám nestojí v cestě.

Fotografování v těchto oblastech je pro každého krajináře nebo reportážního fotografa svátkem. Když jste šikovní, ale zejména vytrvalí, protože skotské počasí je proslulé svou nevyzpytatelností, příroda vám otevře náruč a pustí vás za oponu k nejkrásnějším scenériím tohoto odlehlého kraje.

Martin Karmín je profesionální fotograf. Pořádá FOTOEXPEDICE.CZ po celém světě, je šéfredaktorem a vydavatelem fotografického časopisu FOCUSmagazine.cz, vedoucím redaktorem fotografických klubů sdružených ve www.focusclub.cz. Napsal stovky článků o fotografování a fototechnice, účastnil se nespočtu promítání a prezentací fotografií na výstavách a cestovatelských setkáních.

 

Více informací naleznete ZDE