Saša Rašilov v roli démonického muže. Nový český film Můj příběh.

Nový český film Můj příběh  vstoupí do kin 9. ledna příštího roku. Zpracovává divácky oblíbené téma lásky a životní výzvy. Ve filmu o tom, jak je důležité najít vnitřní vůli a změnit vlastní život, uvidíme řadu známých českých herců. Hlavní roli hraje Vlastina Svátková, další obsazení tvoří Vilma Cibulková, Saša Rašilov, Pavel Kříž, Tereza Kostková, Nela Boudová, Zuzana Norisová, Alžběta Stanková,  Jaromír Nosek, Milan Kňažko, Martin Stránský nebo Roman Vojtek.

Vlastina Svátková hraje baletku Eli,  která rezignuje na úspěšnou kariéru kvůli osudové lásce. Muž jejího srdce má však dvojí tvář, a tak Elizabeth v jediném okamžiku ztratí úplně vše, na čem jí v životě záleželo. Démonického muže, úspěšného dirigenta, který připraví hlavní hrdince drsné procitnutí z lásky, o níž doufala, že bude na celý život, si zahrál Saša Rašilov. „Kdokoliv film viděl, řekl, že v takovéto roli a skvěle zahrané, ještě Sašu neviděl,“ říká režisérka Hana Hendrychová.

„Manželství dvou umělců bývá plné harmonie, vzájemné inspirace a souznění,“ říká herec. Ale… ještě něco dodává. Podívejte se na pozvánku na film od herce Saši Rašilova.

Elizabethin příběh vypráví o neuvěřitelné snaze dostat se ze dna, o ozdravné síle humoru, o ceně přátelství a také vůli otevřít srdce a nezanevřít na lásku, protože ta je hnacím motorem našich životů.

Film Můj příběh vzniká na motivy bestselleru Zory Castillo Calaway, inspirovaného skutečným životním osudem. Snímek režírovali Libor Adam a Hana Hendrychová podle scénáře, který napsal Libor Adam s Pavlou Krečmerovou. Ta je také jednou producentek filmu.

Producentem filmu Můj příběh je společnost PAL Production, koproducenty jsou [is]produkce, HN Film, Winters PNP a Beep.

Do kin film uvede 9. ledna 2020 společnost Falcon.

 

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity v�no?n� kazeta 2019