Film Legends Muzeum můžete navštívit v Poděbradech

V  centru lázeňského města Poděbrady bylo otevřeno Film Legends Muzeum. Tento jedinečný projekt svého druhu zahrnuje prohlídku soch, figurek a replik, jejichž úroveň detailů bere dech. Expozice čítá více než 650 exponátů různých velikostí, sběratelský obchod se suvenýry Statue Collectibles.

Uvidíte mnoho filmových postav.Dozvíte se perličky z hollywoodských filmů těch nejznámějších filmových tvůrců jako je James Cameron, Ridley Scott, Steven Spielberg, H.R.Giger, Stan Winston, Steve Wang a dalších.

U všech vystavených replik se dbá na přesný detail a zpracování. Mezi hlavní exponáty patří profesionálně vytvořené sochy, figurky, bysty a repliky v nejrůznějším měřítku. Především pak 1:6, 1:4, 1:2 a 1:1 life size. Vystavená kolekce je průřezem toho nejzajímavějšího, co svět popculture sběratelství a filmových replik v současnosti nabízí a pochlubit se může více než 630 exponáty.

Součástí poděbradského muzea jsou také 3 rozsáhlé okruhy zaměřené na kolekci Disney, Predátor, Vetřelec a odkaz H.R.Giggera.

Běžná otevírací doba:

ne-čt 9:00-18:00 hod.,

pá-so 9:00-19:00 hod.

 

Víkendové akce:

O víkendech probíhají pravidelně v muzeu speciální tematické akce. Patří mezi ně například:návštěvy fanoušků v kostýmech filmových postav, neboli Cosplay face-painting – malování filmových postav a hrdinů na obličej

POZOR: víkendové akce jsou bez garance. Změna programu či vystoupení fanoušků v kostýmech vyhrazena.

Více informací naleznete na : http://filmlegendsmuzeum.cz/