Escape6 Prague Car Festival proběhne o víkendu 2. – 3. září na výstavišti PVA Expo Praha Letňany

Již 6. ročník automobilové výstavy Prague Car Festival probíhá ve dnech 2. a 3. září na výstavišti PVA Expo Praha Letňany. Vystaveno bude přes 500 unikátních automobilů a po celý víkend pro vás bude připraven bohatý doprovodný program. V sekci Dream cars budou představeny novinky ze světa luxusních a sportovních vozů. Sekce Racing cars nabídne ukázku několika profesionálních závodních týmů a Tuning scene ukáže nejlepší tuningové vozy z mnoha zemí Evropy. Jistě zaujme expozice legendárních vozů Rolls Royce Clubu , kde můžete vidět i šestikolový Rolls Royce Silver Wraith.

Na předváděcí akci elektromobilů si můžete prohlédnout elektromobily Tesla Model S a Tesla Model X. Doporučujeme se zastavit také v expozici Muzea veteránů z Nové Bystřice, která se zaměřuje na  automobily, které brázdily silnice v USA.

Dále jsou připraveny herní konzole, soutěže a jízdy na trenažerech , na venkovní ploše si můžete vyzkoušet jízdy s elektromobily a mnoha dalšími vozy. Nenechte si ujít ani další program například soutěže Miss, módní přehlídku Miss léta Werso. Na  sobotu 2. září je připravena od 11 hodin na expozici společnosti Pirelli autogramiáda se soutěžním jezdcem Václavem Pechem. Neváhejte a přijďte si popovídat o úžasném světě rally. V neděli následuje autogramiáda s Michaelou Sachrovou, která reprezentuje Českou republiku v driftu v Drift Queen of Europe.

Novinkou v programu je závod RC modelů spojený s charitativní sbírkou na podporu projektu Pomozte dětem. V expozicích máte možnost přispět do kasičky, se kterou se projíždí jeden z modelů kamionu.

Pokud se o víkendu vydáte na výstaviště do Letňan, určitě si najdete z bohaté nabídky to, co Vás nejvíce zaujme.