Do Národního s láskou!

Ať jste v páru, nebo single, do divadla národního  chodíte určitě s láskou. Navíc každá příležitost udělat radost svým blízkým nebo sami sobě se počítá a je potřeba ji využít!

Kupte pro sebe či své milované do valentýnské půlnoci (14. 2.) vstupenky na vybraná představení, a získáte je s 30% slevou.

Slevu uplatníte:
• při online nákupu – zvolte slevu „Valentýn“ a zadejte kód „slaskound“
• v pokladnách Národního divadla
• na pobočkách Colosseum Ticket

Slevu nelze kombinovat s jinými slevami.

30% SLEVA NA TERMÍN 18. ÚNORA VE 20.00 NA NOVÉ SCÉNĚ

V pohádkově hravé inscenaci Finegana Kruckemeyera neplatí pravidla času ani prostoru. Postavy na jevišti své příběhy žijí a současně vyprávějí, jejich životy se splétají a rozplétají. Každou chvíli se ocitají na jiných kontinentech, jejich duše létají celým světem. Poznáte, ktré setkání je osudové?




 30% SLEVA NA TERMÍN 21. ÚNORA V 19.00 VE STAVOVSKÉM DIVADLE
 Nechte se pobavit komedií plnou vtípků, nápadníků, bláznivých situací a skvělých hereckých výkonů! Klicperovským večerem vás provedou Pavlína Štorková, Vladislav Beneš, František Němec, Václav Postránecký a další.
 
30% SLEVA NA TERMÍN 23. ÚNORA V 19.00 V NÁRODNÍM DIVADLE
Snová opera Bohuslava Martinů o knihkupci Michaelovi, tajemné dívce Juliette, do jejíhož hlasu se zamiloval, a podivném francouzském městečku, v němž nic nedává smysl a zároveň je vše docela skutečné. V hlavních rolích vystoupí Alžběta Poláčková a Peter Berger.
 
30% SLEVA NA TERMÍN 26. ÚNORA V 19.00 V HUDEBNÍM DIVADLE 
KARLÍN
Užijte si dokonalou směs vídeňského šarmu, humoru a nepřekonatelné radosti ze života s rozvernou operetou JOHANNA STRAUSSE ml. Čeká vás večer ve znamení vídeňských valčíků!

30% SLEVA NA TERMÍN 1. BŘEZNA V 19.00 VE FORU KARLÍN

Poslechněte si mistrovské dílo vídeňského skladatele EMILA NIKOLAUSE JOSEPHA VON REZNICEKA. V titulní roli veselohry se představí ruská sopranistka ALEXANDRA LUBCHVANSKY. Vedle ní se můžete těšit na korejského tenoristu CHARLESE KIMA, naše skvělé sólistz ZDEŇKA PLECHA, ANDREU TÖGEL KALIVODOVOU a další.