Divadlo Drak a galerie Labyrint Divadla Drak zůstávají otevřeny pro veřejnost – dnes Makový mužíček

V souladu s nařízeními vlády, ke kterým došlo 30. 9. 2020 spolu s vyhlášení nouzového stavu, zůstávají Divadlo Drak a galerie Labyrint otevřeny pro veřejnost. Po celou dobu trvaní stávajících hygienických opatření nebude v provozu divadelní bar.

Aktuálních divadelních představení, která jsou v programu naplánovaná na měsíc říjen, se omezení netýkají a měla by proběhnout v daných termínech. Výjimkou je v současné době pouze program pro rodiny s dětmi NEDĚLÁNÍ, který jsme byli nuceni z důvodu státem nařízených hygienických opatření zrušit. V případě změny programu budeme zájemce s předstihem informovat na našich webových stránkách i sociálních sítích.

Pokud dojde ke změně programu, budou divákům peníze za zakoupené vstupenky vráceny. Peníze za vstupenky koupené elektronicky se automaticky převádějí zpět na bankovní účet kupujícího. U vstupenek zakoupených fyzicky v Divadle Drak, Klicperově divadle nebo v hradeckých informačních centrech je nutné vstupenku vrátit v místě jejího nákupu. V případě zájmu je možné vstupenky vyměnit za vstupenky na jinou akci z našeho repertoáru.

Nejbližší představení dnes 3. 10. od 16.00 hodin Makový mužíček a pak 8. 10. od 19.00 repríza Hradeckou múzou oceněného představení Miřenky Čechové a Dominiky Špalkové Zeď aneb jak jsem vyrůstal za železnou oponou, které se inspirovalo stejnojmennou knihou Petra Síse. 

Zdroj: Divadlo Drak