Deprese z Valentýna? Ne! Palmovka na svátek sv. Valentýna vypustila další hudební pecku společně s klipem

Minulý týden na sv. Valentýna uvedlo Divadlo pod Palmovkou ve světové premiéře nový klip s příznačným názvem S TEBOU NECHCI ZTRATIT JEDINOU CHVÍLI. Jde tak o druhý počin z dílny kapely, která vznikla z herců z Divadla pod Palmovkou. Skvělý videoklip mohou diváci vidět nejen na sociálních sítích divadla, ale také ve společném speciálním programu na platformě Dramox. Píseň S TEBOU NECHCI ZTRATIT JEDINOU CHVÍLI  je možné slyšet i na kanálech divadla na Spotify či Soundcloudu.

První píseň s názvem NECHCI TOHO MOC K VÁNOCŮM zveřejnilo Divadlo pod Palmovkou tematicky před Vánoci a se svým „zombie“ klipem a závěrečnou větou ředitele a uměleckého šéfa Michala Langa „Jsme živé umění“ slavilo nevídaný úspěch. Původně byl videoklip i spolu s krátkým předfilmem určený pro silvestrovské vysílání pražských divadel na Dramoxu, ale sám o sobě se stal hitem sociálních sítí.  „Po novém roce nás zástupci Dramoxu znovu oslovili, zdali bychom se nezapojili do dalšího pořadu, který chystají na Valentýna. To nás nadchlo a opět jsme to pojali po svém. Jsem velmi rád, že tentokrát se do klipu zapojili lidé téměř z celého divadla a také, že v souboru je tolik nadaných muzikantů. Byla to znovu radost, když píseň S TEBOU NECHCI ZTRATIT JEDINOU CHVÍLI vznikala“, říká ředitel, umělecký šéf a tentokrát také bubeník v jedné osobě Michal Lang.

 

Režie klipu se ujal Tomáš Dianiška a do hlavních rolí obsadil Jakuba Albrechta a Vendulu Fialovou. Píseň nazpívali Radek Valenta a Pavla Gajdošíková. V kapele kromě již zmíněného bubeníka Michala Langa dále hrají Jan Teplý (kytara), Daniel Krečmar (klávesy) a Barbora Kubátová (saxofon). Píseň se nahrávala opět v nahrávacím studiu na Zbraslavi a společně se členy Divadla pod Palmovkou se na natáčení podílel také Viktor Limr. Reportáž ze vzniku je možné zhlédnout na FB divadla: https://www.facebook.com/Palmovka/videos/2819849518255063