Comic-Con Prague 2021 odtajnil další hvězdné hosty: Neal McDonough, Edward James Olmos Hugh Quarshie a Cara Buono.

Pořadatelé Comic-Con Prague 2021 prozradili další hvězdná jména, účast jim potvrdili herci Neal McDonough, Edward James Olmos, Hugh Quarshie, Cara Buono a komiksový tvůrce Francesco Gerbino. Byl také zahájen prodej fotek a podpisů hvězd v e-shopu. Druhý ročník Comic-Con Prague proběhne v termínu od 12. do 14. února 2021 v pražském O universu.

 

Celosvětově oblíbený festival Comic-Con se zaměřuje na filmy, seriály, hry, komiksy a knihy především v žánru sci-fi, fantasy a hororu. Na jediné akci se účastníci setkají s nevídaným množstvím herců, komiksových výtvarníků, spisovatelů a dalších umělců. Pozvání na Comic-Con Prague 2021 přijal herec, režisér a producent Edward James Olmos. Nejvíce ho do podvědomí veřejnosti dostaly filmy Battlestar Galactica a Blade Runner a seriály Agenti S.H.I.E.L.D., Dexter a Miami Vice. Dorazí i herec Hugh Quarshie, který je nejvíce spojován se snímky Star Wars: Epizoda I – Skrytá hrozba a Highlander. Do Prahy se chystá rovněž herec Neal McDonough, kterého mnozí znají z filmů Star Trek VIII: První kontakt, Marvel One-Shot: Agent Carter nebo Batman: Útok na Arkham. Pořadatelé také odtajnili jméno herečky Cary Buono, kterou si diváci pamatují jako Karen Wheeler v seriálu Stranger Things nebo Kelli Moltisanti ze seriálu Rodina Sopránů. Festival navštíví i komiksový výtvarník a herní grafik Francesco Gerbino. Aktuálně spolupracuje s Forced Perspective Comics a ilustruje a vytváří návrhy pro Sky Network.

 

Vstupenku na Comic-Con Prague si zájemce koupí prostřednictvím sítě Ticketmaster. V její ceně je zahrnutý nabitý program v 16 sálech a pódiích, včetně všech besed s hosty. Ke vstupence na festival si může fanoušek dokoupit jedinečný zážitek s oblíbenou hvězdou. Podle harmonogramu účasti hostů na webových stránkách si zvolí den a zda má zájem o společnou fotku, podpis nebo podepsanou studiovou fotku. Po finalizaci programu akce si zvolí konkrétní čas, ve kterém pak přijde do vyhrazeného prostoru, aby získal nejen fotografii či podpis do sbírky, ale i zážitek se svým oblíbencem. Ceny fotografií a autogramů se pohybují od 190 Kč v závislosti na vybrané hvězdě.

 

 „Druhý ročník Comic-Con Prague určitě proběhne, protože nechceme zarmoutit fanoušky a připravit je o tuto výjimečnou akci,“ ubezpečuje Pavel Renčín, marketingový ředitel společnosti Active Radio, jejíž produkční divize NoLimits akci spolupořádá. A dodává: „Samozřejmě si uvědomujeme závažnost současné situace, proto pracujeme s náhradními termíny. Pokud to bude nutné, přesuneme akci na květen.“