Buďte krásná a zdravá! Veletrh INTERBEAUTY PRAGUE představí to nejlepší z kosmetiky, nehtového designu a zdravého životního stylu

Holešovické výstaviště ožije na začátku listopadu v rytmu krásy, péče o pleť a vlasy, relaxace i zdravého životního stylu. V termínu od 9. do 10. listopadu se zde uskuteční mezinárodní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE.

Čekají na Vás prezentace předních značek v oboru, ochuzeni nebudete ani o oblíbený Make-up point, kde se můžete nechat nalíčit profesionálními vizážisty. Z kosmetických firem se zde bude prezentovat například Juliette Armand, SkinClinic, FARMASI, Havlíkova přírodní apotéka, Kosmetika H&B nebo Alassala Beauty. Populární prodlužování řas zase předvedou Glamour lashes nebo magnetické řasy BabeWings. V oblasti nehtové modeláže se představí CND Shellac Luxe, E.MI International, Platinum, BrillBird Czech, NL Nails, Indigo a jiné. Novinkami jsou značky CHIODO, Emil Nails, NailMarket.cz nebo Nailprintnow. Z dekorativní kosmetiky se mohou setkat se zástupci značek NYX od L ?Oréal, Art Heaven či MARY KAY.

Součástí doprovodného programu jsou divácky atraktivní soutěže v make-upu a nehtovém designu. Tváří podzimního veletrhu se stala modelka a Česká Miss 2016 Andrea Bezděková. A protože organizátoři veletrhu dobře vědí, že krása a zdraví jsou dvě spojité nádoby, rozhodli se propojit veletrh INTERBEAUTY PRAGUE s veletrhem zdravého životního stylu BIOSTYL-ECOWORLD.

Připraveny jsou také zkrašlovací procedury za výhodné ceny. Již dlouho toužíte vyzkoušet prodlužování řas, trvalou depilaci, omlazování pleti mnoho různými způsoby, profesionální líčení nebo zdobení nehtů a dosud jste si na to nenašla čas? Přijďte na INTERBEAUTY PRAGUE 2018 a nechte se hýčkat.

Veletrh svou kreativitou rozzáří i oblíbené soutěže profesionálů a to hned třetím ročníkem soutěže TOP IMAGE LOOK 2018 – klání tříčlenných týmů ve složení kadeřník, vizážista a nehtový designér. Na rozdíl od klasických soutěží se účastníci dozvědí téma, které mají ztvárnit, až bezprostředně před začátkem soutěže. Půjde tedy nejen o stylistické umění, ale i o rychlou invenci a pevné nervy. Porovnat své umění mohou také make-up artisté v rámci soutěže MAKE CUP 2018. Umělci v nehtovém designu si zasoutěží v CZECH NAIL CUP 2018.

Současně s veletrhem INTERBEAUTY PRAGUE proběhne veletrh zdravého životního stylu BIOSTYL- ECOWORLD. A co zajímavého zde najdete? Těšit se můžete na desítky vystavovatelů z oblasti zdravého životního stylu a výživy, ekologicky šetrných výrobků, vylepšení zdravotní kondice a podobně. Představeny budou rovněž nejnovější novinky ze segmentu přírodních textilií, biopotravin, účinné bylinné, přírodní i bio kosmetiky i potravinových doplňků.

Dvoudenní program v Holešovicích bude opravdu nabitý a rozmanitý. Pokud podnikáte v oboru, zajímáte se o novinky, rádi o sebe pečujete nebo Vám prostě jen není lhostejné, jak vypadáte, nezapomeňte si termín 9. a 10. listopadu zaškrtnout v kalendáři.

Více informací na www.interbeautyprague.cz či facebooku Interbeauty Prague – veletrh kosmetiky.

Organizátor akce: Incheba Expo Praha

Místo konání: Výstaviště Praha – Holešovice

Otevírací doba: 9. listopadu 09:00 – 18:00

10. listopadu 09:00 – 18:00

Vstupné: zdarma děti do 10 let včetně, držitelé průkazu ZTP/P včetně 1 osoby doprovodu

100,- Kč studenti

150,- Kč plné vstupné dospělí