Artu Kus Festival 2019 – Bojiště Trutnov

Festival zaměřený na hudbu, výtvarné umění, divadlo, vizuál a další. Je především oslavou svobodného ducha, otevřenosti, tolerance, kreativity a tvůrčího pojetí života a oživí legendární areál na Bojišti.

Program bude probíhat na 3 scénách a celou akcí budou provázet přední slam básníci Anatol Svahilec, DR. Filipitch a herečka Anita Krausová.

Hudební scény nabídnou: Tata Bojs, Hentai Corporation, Prago Union, Kapitán Demo, The Atavists, Ventolin, Povodí Ohře, Kalle, Khoiba, Tomáš Palucha, Cocotte Minute, Xavier Baumaxa a mnohé další.

Divadelní scéna probíhající většinou v magickém prostoru hrubé železobetonové stavby uvnitř areálu představí Divadlo MeetFactory, SKUTR, DivadloX10, Divadlo Kolonie a další.

Kreativní scéna nabídne rozličné workshopy, instalace, art show, stan autorského čtení. Bude připravena kresba live show, volné plochy k výtvarnému vyjádření návštěvníků, sítotisk, šperk, linoryt, recykldílna, barefoot, tattoo cabaret, noční venkovní projekce, design market a další.

Kemp, kvalitní občerstvení, autobus kavárny Potmě od nadace Světluška, antikvariát, bezplatná dětská školka, slack line, balance zóna, ranní jóga, stánky neziskovek a mnoho dalšího.

Další informace hledejte na www.artukus.cz, www.bojistetrutnov.cz , stejně jako na fb a instagramové stránce Bojiště Trutnov.