Album Tvrdohlavá Heleny Vondráčkové vychází na vinylu

Studiové album Heleny Vondráčkové s názvem Tvrdohlavá, které vyšlo na podzim loňského roku na CD a v digitální podobě, vyjde dne 30. dubna na dvojvinylu. Celkem čtrnáct skladeb plus bonusová píseň z českého filmu Ženská pomsta vznikaly pod producentským dohledem hudebníka a skladatele Karla Maříka, a střídají se v nich nejrůznější hudební nálady a hlasové polohy zpěvačky.

Písně z nového alba Dívčí žena či Taneční střevíce se pravidelně objevují v hitparádách několika rádií. Hity z alba Tvrdohlavá stihla s úspěchem u posluchačů Helena Vondráčková představit rovněž živě na svých loňských koncertech.

„Doba, kdy dojde k možnosti se potkat s mými fanoušky na koncertě je zatím v nedohlednu. Proto jsem ráda, že se povedlo připravit toto vinylové dvojalbum. Posluchači si tak budou moci v nové zvukové podobě vychutnat skvělé texty o vztazích, životních momentech, o mých přáních, snech, touhách a vzpomínkách,“ láká posluchače a příznivce k poslechu zpěvačka Helena Vondráčková.

Na albu Tvrdohlavá jsou autorsky nejvíce podepsáni jeho producent Karel Mařík a básník Josef Peterka. K dalším známým autorům a textařům, které zpěvačka přizvala ke spolupráci patří známé hudební osobnosti jako Tomáš Belko, Jan Krůta, Václav Noid Bárta, Gabriela Osvaldová, Vašo Patejdl, Ondřej Soukup, Petr Šiška či Lešek Wronka.

Album Tvrdohlavá na digitálních službách:

https://WMCZ.lnk.to/Tvrdohlava

www.vondrackova.cz/cz

www.facebook.com/vondrackovah/

www.instagram.com/helenavondrackovacz/