Plesy na Východní Moravě, i s Markétou Hrubešovou

VÝCHODNÍ MORAVA – Plesy po celé Východní Moravě, stačí si jen vybrat ten, na kterém se nejvíce pobavíte.

V pátek 23. února se od 19:00 v Klubu kultury Uherské Hradiště uskuteční IX. Reprezentační ples Fakulty logistiky a krizového řízení UTB. O milovníky tance, zpěvu a hudby se postará kapela, pro zkušené degustátory alko i nealko nápojů bude po celou dobu otevřen Tomi Bar. Připravená bude tombola o zajímavé ceny, vše bude doplněno o doprovodný program.

Hlavním plesovým dnem bude sobota 24. února. Hotel Moskva ve Zlíně bude hostit od 19:30 už 11. Reprezentační ples podnikatelů. Nabídne bohatý hudební program, moderátory večera budou Markéta Hrubešová a Rey Koranteng.


XIV. Ples dárců krve chystají v Kroměříži v prostorách Psychiatrické nemocnice. V 20:00 zahájí ples pěvecké vystoupení Barbory Úlehlové, k tanci a poslechu zahraje skupina One Classic. O půlnoci losování cen z čísel zakoupených vstupenek. Vstupné s místenkou stojí 270 Kč.

Společenský dům Sušil Bystřice pod Hostýnem bude dějištěm 20. společenského plesu. Začne v 20:00, v 20.30 přijde na řadu slavnostní polonéza. Zahraje kapela Kiks Brass a cimbálová muzika Réva. Vstupné 100 Kč, místenka 20 Kč.

Obecní dům Rusava na Kroměřížsku ožije od 20:00 Mysliveckým plesem. Připravena bude tradiční myslivecká tombola, bohaté občerstvení, zvěřinové speciality. K tanci zahraje Sexteť. Vstupné 100 Kč.



Booking.com