MIHA BODYTEC vás vráti do kondice

Co zažijete za 20 minut – dostane speciální sportovní oblečení (tričko a šortky), které zadržuje vodu, aby se impulz z elektrod dostal vodivým prostředím do těla. Přes toto oblečení se nasadí vesta s 5 páry elektrod (bedra, lopatky, velký zádový sval, svaly břicha a hrudník), pásky s elektrodami na ruce, nohy a pás na hýždě.

BODYTEC

Komplexní elektro-myo-stymulace pracuje s páry elektrod, kdy je každá dvojce umístěna na pravé a levé polovině těla. Impulz, tak proběhne ve všech svalech „po cestě“ z jedné poloviny těla na druhou, a nejen v místech umístění elektrod. Proto jsme schopni touto metodou aktivovat celé tělo, všechny svaly. A to dokonce i ty, které standardně neumíme vůlí zapojit či je potřeba složitých cviků a dlouhého učení, jak je zapojit. Například svaly pánevního dna, hluboké zádové svalstvo apod. A díky tomu, že impulz probíhá mezi pravou a levou polovinou těla a opačně, si jsme jisti, že svaly obou polovin těla pracují naprosto stejně intenzivně. A odstraňujeme tak svalovou dysbalanci, která je nejčastější příčinou bolesti zad.

Jak to funguje?

Nasazení všech elektrod trvá 3 minuty. Vesta se připojí k přístroji EMS. Každý trénink začíná nastavením hodnot/síly impulsů jednotlivých partií těla. Stálý klient má čipovou kartu se záznamem minulých hodnot. Každý trénink vyžaduje, aby byl klient sám aktivní. Při silovém programu pravidelně zpevňoval celé tělo, při cardiu se kontinuálně pohyboval. Trenér ukazuje potřebné cviky či polohy, kontroluje klienta a případně koriguje intenzitu v jednotlivých částech těla. Po 20 minutách je hotovo a to stačí na celý týden, je to skvělý kondiční doplněk!

This slideshow requires JavaScript.

Vysvětlení pojmů

Co je EMS – (elektro myostimulace) představuje celotělový trénink. Jsou při něm aktivovány všechny velké svalové skupiny současně pomocí elektrických impulsů.
Miha Bodytec najednou aktivuje až 95% svalstva za 20minut cvičení.

Co je EMS trénink – rychlý trénink pro rychlou dobu. Řeší mnoho problémů se současným životním stylem s nedostatkem aktivit. Mezi nejmarkantnější výsledky patří:
-hubnutí – zvýšení energetického výdeje
-zpevnění těla
-odstranění bolesti zad
-skoncování s celulitidou
-nárůst síly celého těla
-skvělá kondice, která přichází s pravidelným cvičením

 

KURZ Hýbej se chytře