Whisky Life Prague festival v srdci historické Prahy

Vyberete si z více než 200 různých druhů whisky, včetně rarit.

Pozvánka na Whisky Life Prague festival

Vyberete si z více než 200 různých druhů whisky, whisk(e)y, whisky koktejlů a bourbonů, včetně rarit a těch, které v Čechách zatím nejsou k dostání.

Ať jste zarytým milovníkem whisky, anebo jste whisky nikdy neochutnal, nevadí-každý si přijde na své.

Živá hudba, skotské dudy, kilty, doutníky, tombola, jídlo… O zábavu nouze nebude!

  • A nezapomeňte-kdo přijde ve skotském kiltu dostane panáka whisky zadarmo!

Přijďte na jeden z Masterclassů, na kterém vás přední zahraniční a čeští odborníci na whisky provedou ochutnávkou jimi vybraných whisek :

V rámci pražského festivalu Whisky Life máte možnost navštívit řízenou ochutnávku v podání Johna Quinna, global ambasadora whiskey Tullamore D.E.W. a podle časopisu Forbes jednoho z deseti nejvlivnějších lidí v irském whiskey průmyslu na světě. Jedná se o průřez produkcí palírny Tullamore D.E.W., kdy některé z ochutnávaných whiskey patří podle mínění odborníků (i podle získaných ocenění) k tomu nejlepšímu ze skotské whiskey.

Proč lézt do komína začouzeného kouřem z rašeliny, případně v bažině zápasit s fenolovým monstrem, když si zcela v pohodě, usazení na židli můžete dát téměř „dětsky jemnou“ whisky z řady Octomore? Na pražský whisky festival přiveze a nabídne k ochutnání Václav Rout, whisky brand ambasador společnosti Rémy Cointreau CR/SK a přední český sběratel whisky zcela jedinečnou řadu whisky Octomore z 8. edice. Máte tak zcela unikátní možnost ochutnat všechny whisky z této edice, z nichž některé jsou již prakticky nesehnatelné (případně za neskutečné aukční ceny), a tak je porovnat. Navíc v takovéto sestavě tuto whisky prakticky nikde jinde, než na festivalové ochutnávce, neochutnáte. 

Budete mít také možnost ochutnat láhev The Icon v hodnotě 80.000 CZK za speciální festivalovou cenu a další prémiové blendy (Ultis, 25 y.o.). Bratři Chivasové začali v Aberdeenu s mícháním whisky ve svém obchodě na King Street 13 a dnes je Chivas Regal nejprodávanější skotská v segmentu nad 12 let.

Dále přijedou brand ambassadoři Kenny MacDonald , Bernhard Schäfer, Dean Jode a skvělí zástupci českých distributorů Jan Kuchař a  Zdeněk Kortiš.

Přijďte, uvidíte, ochutnáte!

 

Seznam masterclass a vystavovatelů bude postupně aktualizován na http://www.whiskylifeprague.cz/

Vstupné a otevírací doba:

Pátek: 2.11.2018, 16:00-23:00, 470 CZK

Sobota: 3.11.2018, 14:00-22:00, 470 CZK

 



Vstupné 470,-CZK

 

Vstup pouze pro osoby starší 18 let.

 

Více informací naleznete ZDE