FOR GASTRO & HOTEL-přinese novinky z oboru i burzu práce

FOR GASTRO & HOTEL -odborný veletrh v­ Praze specializovaný na obor HotelRestauraceCatering  představí letos na podzim opět zajímavé novinky a­ trendy v ­oboru.

Ve dnech 10. až 13. října 2019 se to nejlepší z ­gastronomie potká v letňanském areálu PVA EXPO PRAHA.

Soutěž Kuchař roku 2019 A Gastro Tour

Návštěvníci nejen z řad profesionálů se mohou těšit na již tradiční celonárodní soutěž KUCHAŘ ROKU 2019 pod taktovkou Asociace kuchařů a  cukrářů ČR a  oblíbený GASTRO TOUR od agentury T&M CREATIVE.

Ten nabídne přehlídku inspirací a novinek v rámci programové zóny. Nebude chybět další doprovodný program zahrnující profesionální workshopy, kurzy točení piva nebo kulinářské umění a lákavé ochutnávky mezinárodní kuchyně.Na své si přijdou gurmáni a kulináři s pestrou nabídkou kvalitních potravin. Letos se představí zajímavosti z Koreje, španělské, italské a francouzské kuchyně.

 

Mobilní restaurace od společnosti ALMIRO Hospitality

FOR GASTRO & HOTEL představí také jednu technologickou perlu pro oči odborníků i laiků – unikátní mobilní restauraci od společnosti ALMIRO Hospitality. Tato vychytávka nabízí plně vybavený podnik s kapacitou až 80 hostů, separátní VIP salonek, kvalitní zázemí včetně plně vybavené moderní kuchyně a luxusní design, který lze podle potřeb obratem přepravit na jakékoliv určené místo a přizpůsobit se požadavkům dle typu akce.

MAKRO HoReCa Pětiboj

Veletrh bude hostit již 7. ročník MAKRO HoReCa Pětiboje – odborné soutěže určené výhradně pro studenty z oboru.

 

Foto: FOR GASTRO & HOTEL

GastroJobs Career Day

Veletrh otevře 2. ročník GastroJobs Career Day, specializované burzy pracovních příležitostí v gastronomii a  hotelnictví. Akce, kterou organizuje populární pracovní portál Gastro Jobs.cz, se zúčastní desítky vystavovatelů z řad významných hotelových řetězců i restaurací a přivítá na stovky zájemců o zaměstnání v  oboru Ho– ReCa. Na základě vysokého zájmu z prvního ročníku v roce 2018 jak ze strany zaměstnavatelů, tak i potenciálních zaměstnanců se můžete těšit na další ročník GastroJobs Career Day v ještě větším rozsahu. Bude probíhat první den veletrhu 10. října 2019.

 

KONGRES FOR GASTRO & HOTEL

Profesionálové z oboru se mohou zúčastnit celodenního odborného KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL, který se v Kongresovém sále výstaviště PVA EXPO PRAHA bude konat ve čtvrtek 10. října 2019.

Termín a místo konání

10. - 13.10.2019

PVA EXPO PRAHA, Letňany

Otevírací doba

10.00 – 18.00 (10.10. – 12.10.2019)

10.00 – 17.00 (13. 10. 2019)

Víkendový program v Hale 5D obohatí další příjemná akce – přehlídka minipivovarů z Čech a Moravy.

Více informací najdete ZDE