Společnost Emirates získala čtyři prestižní ocenění na Business Traveller Middle East Awards 2022 včetně ceny Best Airline Worldwide

 Letecká společnost Emirates již po deváté v řadě získala ocenění Best Airline Worldwide v rámci Business Traveller Middle East Awards 2022.

Na ceremoniálu, kterého se zúčastnili přední představitelé cestovního ruchu, aerolinka získala další tři ocenění, konkrétně Best Premium Economy Class, Best Economy Class a Best Frequent Flyer Programme.

Ocenění jsou pro Emirates potvrzením závazku poskytovat stále lepší zákaznickou zkušenost z létání. Společnost jen za minulý rok investovala miliardy dolarů do celé řady iniciativ na podporu zákaznického servisu, produktů a služeb jak na palubě, tak na zemi. I když řada společností z odvětví musela šetřit, Emirates pokračovala v zavádění nových inovací a novinek, aby tak posílila svou strategickou výhodu a výrazněji se odlišila svou nabídkou pro pasažéry.      

Jen rok po svém představení nová letová třída Emirates Premium Economy potvrdila, že jednoznačně vyniká a je vysoce poptávaná mezi zákazníky společnosti. Její prostorná kožená sedadla jsou půl metrů široká, nabízí až osm flexibilních poloh, podpěrku na nohy a šest upravitelných poloh pro podpěrku hlavy. Kabina má luxusní dřevěný obklad, který je inspirován designem Business Class.    

Zákazníci si novou letovou třídu Premium Economy mohou vyzkoušet od 1. srpna, kdy bude oficiálně spuštěna na vybraných letech.

Nová služba na Mezinárodním letišti v Dubaji zahrnuje samostatné odbavení a na palubách se zákazníci mohou těšit na unikátní vybavení a doplňky, včetně udržitelné přikrývky a pohodlných polštářů,  toaletních sad, ale také na ušlechtilé sklo a porcelán, pestrý výběr jídel a nápojů, včetně prémiových vín nebo čokolád. Pasažéři mohou relaxovat u palubního zábavního programu, který nabízí více než 5 000 kanálů.       

      

Prodeje letenek v rámci Premium Economy budou zahájeny 1. června pro lety od 1. srpna do těchto destinací: Londýn, Paříž, Sydney a od prosince do Christchurch.   

 V listopadu tohoto roku Emirates zahájí provoz nové letové třídy Premium Economy do 67 letounů A380 a do 53 letounů Boeing 777. Celkem bude Emirates v rámci své letecké sítě disponovat celkem 126 letouny s kabinami Premium Economy a nejnovějšími interiéry napříč dalšími třídami.   

V průběhu minulého roku Emirates také realizovala řadu dalších iniciativ na podporu zákaznické zkušenosti, do této oblasti patřily např. digitální inovace pro zajištění hladší cesty díky instalaci dalších bezkontaktních a biometrických míst v Dubaji.   

Věrnostní program Emirates Skywards čítá více než 29 milionů členů, kterým nabízí řadu jedinečných benefitů. Členové mohou získat míle od partnerských aerolinií, hotelů, půjčoven automobilů, ale i finančních, volnočasových a lifestylových značek v rámci spolupráce Emirates na sportovních a kulturních událostí. Minulý rok program Emirates Skywards doplnila on-line platforma Skywards+, která svým členům nabízí odměny a privilegia po celý rok, ti tak mohou využívat bonusy v podobě Skywards mílí, zvýhodněných upgradů do vyšší třídy, přístupu do letištních salonků a další.