Porucha bezpečnostních systémů v Blance trvá. Ovlivní i ranní špičku 11.4.2018


 

Tunelový komplex Blanka, který musel být včera večer kvůli poruše bezpečnostních systémů uzavřen, zatím nebyl zprovozněn. Technická správa komunikací hl. m. Prahy na odstranění problémů od večera usilovně pracuje.

 Provoz Tunelového komplexu Blanka po poruše plně obnoven

Všechny tři tunely Tunelového Komplexu Blanka byly uzavřeny v sedm hodin večer. Technici od té doby pracují na odstranění závady, která se týká bezpečnostních systémů. Poruchu se zatím bohužel nepodařilo odstranit, proto zůstávají Bubenečský, Dejvický a Brusnický tunel i nadále uzavřeny.

Řidiči mohou využít objízdné trasy po povrchových komunikacích jako při pravidelných nočních uzavírkách: Patočkova, Milady Horákové, Veletržní, Dukelských hrdinů, U Výstaviště, Partyzánská, Trojský most. Jízda automobilem po Praze však zejména v ranních hodinách nebude bez komplikací.

V ranní špičce lze ale očekávat silnou intenzitu provozu a tvoření kolon. Doporučujeme vyhnout se, pokud možno, této trase a ještě lépe využít k cestám po Praze městské hromadné dopravy.

Prosíme řidiče o pochopení situace a žádáme je, aby věnovali pozornost dočasnému dopravnímu značení, informacím na světelných tabulích na komunikacích a respektovali pokyny dopravní policie a městských strážníků.

O vývoji situace a dopravních opatřeních budeme společně s Technickou správou komunikací hl. m. Prahy a policí průběžně informovat.

Dopravní podnik Hl. města Prahy

Technická správa komunikací Praha