DS 9 OPÉRA PREMIÈRE: jedinečná edice

  • DS Automobiles představuje novou limitovanou edici DS 9 Opéra Première, která je symbolem francouzského know-how v odvětví luxusu představeného v ikonickém modelu.
  • Vůz DS 9 Opéra Première, který je k dispozici s plug-in hybridními motory E-Tense 250 a E-Tense 4×4 360, se představuje s exkluzivním interiérem Šedá Perle a novým odstínem kaorserie Whisper.
  • Veškerá výbava modelu DS 9 je součástí standardní výbavy.

Dokonalé know-how značky DS Automobiles

Vůz DS 9 Opéra Première, který vychází z verze Rivoli +, představuje dokonalost francouzského know-how v odvětví luxusního zboží. Jeho nový exkluzivní interiér navrhl tým divize Barvy a Materiály spolu s čalouníky DS Automobiles z pařížského regionu

Interiér vozu DS 9 Opera Première, jenž je ztělesněním výjimečné elegance, zdobí okouzlující kůže Nappa v odstínu šedá Perle po celé délce palubní desky a ve výplních dveří, kterou zdobí jemné perleťové prošívání Point Perle. Sedadla se symbolickým motivem hodinkového pásku Bracelet jsou potažena kůží Nappa v odstínu šedá Perle, která ladí s ozdobnými prvky.

Kolem střešního okna a na všech sloupcích interiéru vytváří čalounění v provedení Alcantara® v odstínu šedá Galet jemnou a klidnou atmosféru, v níž jsou barvy elegantně sladěny.

Mezi čtyřmi nabízenými odstíny se u modelu DS 9 vedle černé Perla Nera, šedé Platinum a perleťové Crystal Pearl objevuje i odstín Whisper. Tato sofistikovaná fascinující tmavá varianta s jemnými fialovými odstíny podtrhuje elegantnost modelu. Tento odvážný a neobvyklý odstín láme paprsky a vytváří hru světel, čímž oživuje a zvýrazňuje štíhlou siluetu vozu DS 9.

Exkluzivitu modelu DS 9 Opera Première podtrhují specifické odznaky na předních dveřích.

Plug-in hybridní motory E-Tense 250 a E-Tense 4×4 360

Vůz DS 9 E-Tense 4×4 360 Opera Première, který ve Francii přestavěly týmy DS Performance, představuje to nejlepší z technologií DS Automobiles. DS 9 E-Tense 4×4 360 Opera Première s benzínovým motorem PureTech 200 a dvěma elektromotory o výkonu 81 kW (110 k) vpředu a 83 kW (113 k) vzadu a specifickým nastavením nabízí špičkové výkony (zrychlení z 0 na 100 km/h za 5,6 s, zrychlení 1 000 m s pevným startem za 25,0 s) a emisemi CO2 pouze 35 g/km.

Vůz DS 9 E-Tense 250 Opera Première je pro prodloužení dojezdu vybaven benzinovým motorem PureTech 200 a elektromotorem o výkonu 81 kW (110 k) s baterií o kapacitě 15,6 kWh. Dojezd bez emisí činí 73 km v kombinovaném cyklu WLTP a 83 km v městském cyklu WLTP. Emise CO2 jsou certifikovány na 23 g/km při kombinované spotřebě paliva 1,0 l/100 km.

Veškerá standardní výbava bez kompromisů

Kromě výbavy, která je již součástí standardní výbavy modelu DS 9 Rivoli +, zejména řízeného systému tlumení DS Active Scan Suspension, systému DS Drive Assist pro poloautonomní řízení úrovně 2 a natáčecích světlometů DS Active LED Vision, získal model DS 9 Opera Première do standardní výbavy další technologie, jaké je systém nočního vidění DS Night Vision, rozšířený bezpečnostní paket, DS Park Pilot, střešní okno s elektrickým otevíráním a elektricky ovládanou sluneční clonou, audiosystém Hi-Fi Focal Electra®, sedadla DS Lounge a alarm se superzamykáním dveří a elektrickou dětskou pojistkou.

 

DS AUTOMOBILES

Značka DS, která vznikla v roce 2014, se opírá o výjimečný odkaz vozu DS z roku 1955. Jejím základním rysem je avantgardní duch a ambicí ztělesnit know-how francouzského luxusu v automobilovém odvětví.

Vozy DS jsou určeny pro zákazníky, kteří usilují o osobní vyjádření a milují nové technologie, snoubí se v nich elegance a špičkové technologie. Celosvětovou modelovou řadu značky DS tvoří modely DS 3 Crossback, DS 7 Crossback, DS 4 a DS 9.

Značka DS Automobiles, která je dvojnásobným šampionem Formule E z let 2019 a 2020 (pohár týmů a jezdců), stojí na špici elektrifikace, neboť nabízí všechny své modely v elektrifikované verzi. Pod Označením E-Tense nabízí jak 100% elektrické vozy, tak plug-in hybridy s výkonem až 360 koní a pohonem všech kol. Od roku 2024 budou všechny nové modely, které DS Automobiles přinese na trh, výhradně elektrifikované.

Pro náročné zákazníky vytvořila společnost DS Automobiles program exkluzivních prémiových služeb „ONLY YOU, l’expérience DS“ pro jedinečný zážitek z kontaktu se značkou DS.

Značka DS, která je přítomna ve 40 zemích, vytvořila a vyvinula exkluzivní prodejní síť, kterou tvoří po celém světě více než 400 showroomů DS Stores a DS Salons.