DPP vypsal tendr na pronájem ploch v metru pro umístění reklamních nosičů city light vitrín


Praha, 26. března 2018 – Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) vypsal poptávkové řízení na pronájem nejméně 1 196 ploch v metru k instalaci city light vitrín. Uchazeči mají šestitýdenní lhůtu pro podání nabídek. City light vitríny umístěné na těchto plochách dosud provozovala společnost euroAWK.

Hledá se partner

Hledáme partnera na dlouhodobý pronájem ploch pro umístění reklamních city light vitrín. Nabízíme desetiletý pronájem s opcí na dalších pět let. Slibujeme si od toho minimálně zdvojnásobení současných příjmů z pronájmu těchto ploch,“ říká Martin Gillar, generální ředitel a předseda představenstva DPP s tím, že zájemci mají šest týdnů na podání nabídek.

 

City light vitríny jsou prosvětlené reklamní nosiče umístěné na frekventovaných místech v Praze. Poptávkové řízení bude dvoukolové, uchazeči musí složit milionovou kauci. Zadávací dokumentace je na internetových stránkách DPP k dispozici v češtině a angličtině, aby DPP přilákal také zahraniční zájemce. Jediným hodnoticím kritériem výběru partnera bude výše nabídkové ceny. Minimální cena za pronájem jedné plochy pro umístění jedné city light vitríny je 20 000 Kč ročně.

 

Spoléháme na zájem velkých hráčů na trhu, kteří mají zkušenost s provozováním podobně velkých souborů reklamních ploch. I pokud by vítězný uchazeč předložil nabídku jen v minimální přípustné výši, získal by DPP za pronájem nejméně 1 196 ploch k instalaci city light vitrín necelých 24 milionů korun ročně. To je o více než dvojnásobek více než v současnosti,“ říká Josef Voltr, vedoucí odboru Marketing a obchod DPP.

 

Za poslední dva roky se Dopravnímu podniku podařilo vysoutěžit za několikanásobně výhodnějších podmínek pronájem reklamních ploch na některých autobusech a tramvajích DPP. Do budoucna DPP zvažuje, že vypíše velké výběrové řízení na pronájem všech reklamních ploch na svém majetku, které v současné době provozuje společnost Rencar.

 

Více informací také zde: http://www.dpp.cz/poptavkove-rizeni-na-pronajem-ploch-k-instalaci-clv/

 



Booking.com