PYTLOUN HOTELS zavádí automatické recepce ve všech hotelech

Pytloun Hotels otevře nové pokoje v Harrachově a společně s Čedokem chystá pro děti animační program Hotel Transylvánie v Pytloun Wellness Hotelu Hasištejn

Znovuotevření Pytloun hotels od 25. května 2020

Česká hotelová síť PYTLOUN HOTELS finalizuje po více než dvouměsíční pauze vynucené epidemií koronaviru přípravy na znovuotevření svých hotelů od 25. května 2020 a přináší hned několik novinek pro letošní letní sezónu. Na všech hotelech sítě PH byla zavedena automatická recepce pomocí aplikace nebo pomocí automatického kiosku v lobby hotelu, v Pytloun Wellness Hotel Harrachov budou otevřeny nové 4* pokoje a dojde tak k 40% navýšení kapacity, v Pytloun Wellness Hotel Hasištejn bude během prázdnin ve spolupráci s Čedokem pro hosty k připraven dětský klub s animačním programem Hotel Transylvánie a na všech hotelech sítě bude pro děti připraven také dětský check-in, nově budou také všechny hotely nabízet pro své ubytované hosty zdarma odpolední tapas a klientům bude k dispozici také nový e-shop dárkových poukazů. V průběhu celého léta navíc nabízí PYTLOUN HOTELS i speciální promo akci v podobě 30% slevy na aktuálně vypsané prodejní ceny ubytování se snídaní.

„Během vynucené pauzy jsme na všech našich hotelech zavedli automatické recepce. Zákazník, který se nebude chtít fyzicky potkat s personálem hotelu, už nebude muset provádět check-in a check-out na klasické recepci, ale může ji provést pomocí aplikace Alfred od společnosti Previo nebo pomocí automatického kiosku v lobby hotelu. Je to velmi jednoduché a intuitivní,“ říká Lukáš Pytloun, majitel a zakladatel sítě PYTLOUN HOTELS.

Pytloun Boutique Hotel Prague

Rezervace on-line

Zákazník si udělá rezervaci online, telefonicky, nebo e-mailem s recepcí hotelu. Přijde mu potvrzující email kde podobně, jako u letenky provede check-in pohodlně ve svém telefonu či počítači a následně dostane informaci o svém pokoji, aniž by se musel zdržovat na recepci hotelu. Pokoj může otevřít pomocí svého chytrého telefonu, nebo číselného kódu či magnetické karty, kterou mu vydá v lobby kiosek. Při ukončení pobytu zákazník jednoduše odchází z pokoje, aniž by vracel klíč, nebo kartu od pokoje na recepci hotelu. Check-out si opět provádí sám na svém mobilním zařízení, počítači, nebo za něj check-out provede elektronicky recepce. Daňový doklad včetně např. konzumace z minibaru obdrží e-mailem.

Pytloun hotel samoobsluzny kiosek

„Je to další krok v digitalizaci tradičního hotelového odvětví a reagujeme tím také na požadavky větších nároků na hygienu v ubytovacích zařízeních. Navíc to má další nespornou výhodu, naši zákazníci už nemusí nikdy stát před recepcí, aby odevzdali klíče a nahlásili konzumaci z minibaru. Zákazník má vždy možnost volby. Pro toho kdo má rád kontakt s personálem hotelu zůstává klasická recepce nadále otevřena,“ dodává Lukáš Pytloun.

Dětský klub s animačním programem

Ve spolupráci s obchodním partnerem Čedok bude od 1.7.-31.8.2020 v Pytloun Wellness Hotel Hasištejn v Krušných horách pro děti připraven dětský klub s animačním programem Hotel Transylvánie – animační programy vč. animátorů, bohatý program aktivit pro děti. Klienti Čedoku budou mít tento program zdarma, ostatní hoteloví hosté za příplatek 200 Kč/dítě/den.

Dětský check-in

Dětský check-in na všech hotelech PH – Malý návštěvník bude v hotelu přivítán jako dospělý – na recepci budou připravené dětské schůdky a obdrží dárek.

 

Rozšiřování speciálních pobytových programů – nabídky pro všechny segmenty (rodiny, páry, wellness, senioři, aktivní odpočinek). PH nabídne např. rodinný pobytový program v Krušných horách či Krkonoších. Pro seniory bude připraven speciální wellness program v Pytloun Wellness Hotelu Hasištejn v Krušných horách. Romantický pobyt si můžou klienti užit v libereckém Pytloun Grand Hotelu Imperial.

Pytloun Hotels

Nabídky – programy pro pražský Pytloun Boutique Hotel Prague, podpora příjezdu klientů z ČR do Prahy. Speciální program – cena ubytování se snídaní včetně welcome drinku, free upgradu na vyšší typ pokoje (dle dostupnosti v hotelu), celodenní tapas v lobby baru zdarma, celodenní přestupní jízdenka na MHD v Praze za speciální cenu 2.120,- Kč za dvoulůžkový pokoj/noc.

 

Pytloun Wellness Hotel Harrachov – zvýšení kapacity o 40 %

„V červnu budeme otevírat dvě patra nových pokojů ve 4* standardu, rozšířili jsme lobby s barem, nainstalovali jsme automatickou recepci, kdy recepce stávající zůstává a je kombinovaná s celodenní barem. Zákazníci se dočkají i nového dětského koutku. Nový wellness s patnáctimetrovým bazénem bude dokončen koncem roku,“ popisuje čerstvé novinky v Harrachově Lukáš Pytloun.

Hotel Pytloun Harrachov

Nový e-shop dárkových poukazů. Bohatá nabídka hodnotových a pobytových poukazů (ubytování, restaurace, wellness). Online poukazy ihned po uhrazení u klienta. Možnost objednat si luxusní balení poštou.

 

PYTLOUN HOTELS

v současné době provozuje celkem dvanáct populárních hotelů, z toho osm hotelů v Liberci, kde je její vlajkovou lodí designový Pytloun Grand Hotel Imperial, a jeden hotel v Harrachově, Krušných horách a Praze.

Pytloun Hotels – Grand Hotel Imperial