E-Bike festival v Korutanech

Sportem a zábavou naplněný program E-Bike festivalu se více či méně zdatným fanouškům elektrokol představí o víkendu na přelomu května a června na březích jezera „Millstätter See“  v rakouských Korutanech.

Program:

  • EXPO – vystavovat bude řada renomovaných výrobců silničních a horských elektrokol, jako např. Winora, Haibike nebo Husqvarna, kteří se návštěvníkům budou prezentovat svými nejaktuálnějšími modely a nejžhavějšími novinkami; vstup zdarma
  • možnost testovacích projížděk
  • polodenní nebo celodenní cyklotúry s odbornými průvodci podél jezera „Millstätter See“ se zastávkami u nejkrásnějších přírodních zajímavostí
  • dětský parkúr
  • STREET FOOD MARKET – tento doprovodný program vytvoří příjemnou kulisu namáhavým sportovním výkonům. Kulinářské zážitky místních specialit bude nabízet řada restaurací, vyhlídkových teras a pouličních stánků.

A toto vše bude vsazeno do atraktivního hornatého okolí Millstätter See. Perfektní cyklistická infrastruktura této oblasti nabízí kromě 1400 km cyklostezek také řadu speciálních obchodů s cyklo-vybavením, možnost přepravy kol na lodi nebo lanovkami. Samozřejmostí je pro zájemce široká nabídka ubytování.

(velká sportovní akce pro příznivce elektrokol)

31.05. – 02.06.2019    

Místo konání: 
Strandbad Sittlinger,  Seepromenade 50 (Kurpark),  9873 Döbriach am Millstätter See, Rakousko

Více informací na:  http://www.emotions-event.com/

Text : Zuzana Janovská



Booking.com