Parním vlakem na svatomartinské posvícení 11.11.2017 na Jindřichohradecké úzkokolejce

11. listopadu se můžete vydat na svatomartinskou hostinu nostalgickým parním vlakem na Jindřichohradecké úzkokolejce. Chybět  nebude stylová dobová hudba, která bude vyhrávat jak při hodování, tak i cestou tam a zpátky.

Jindřichohradecké úzkokolejky vypraví v sobotu 11. listopadu, přesně na svatého Martina, zvláštní parní vlak na svatomartinské posvícení. Z jindřichohradeckého nádraží vyjede v 10:25. Do cílové stanice Hůrky dorazí po dvou hodinách, ve 12:27. Obklopeni  lesy České Kanady se zde cestující budou moci oddávat nerušenému svatomartinskému veselí. Na zpáteční cestu  se vlak vydá o půl třetí odpoledne. Zpátky do J. Hradce přijede v 15:55.

Vzhledem k trvalému zájmu o tematické parní jízdy doporučujeme všem zájemcům, aby si své jízdenky rezervovali předem na office@jhmd.cz nebo na +420 384 361 165, nebo si je od 30. 10. koupili přes Jízdenky zde v odkazu .

Ve vlaku patí jednotné jízdné: děti do šesti let jedou zdarma, děti do 15 let platí 300 Kč, dospělí 680 Kč. V ceně jízdenky je svatomartinská hostina: pečená husa s knedlíkem a zelím, koláče, sýry a další pochutiny a také svatomartinská vína z Moravy.






Více informací naleznete na : http://jhmd.cz/