Malou silvestrovskou jízdu zažijete s párou na Jindřichohradecké dráze 30.12.2017




Silvestrovská jízda

Poslední příležitost svézt se parním vlakem po kolejích úzkého rozchodu se vám letos naskytne 30. prosince. Malou silvestrovskou jízdu zimní krajinou uvítají nejen nostalgičtí milovníci staré techniky, pro které jsou parní lokomotivy živými svědky minulých časů, ale i rodiny s dětmi. Pouze při Malé silvestrovské jízdě se bude parní vlak vracet už za plné tmy.

Parní vlak tentokrát vyjede z Jindřichova Hradce až odpoledne, ve tři čtvrtě na tři. Také trasa, která jej čeká, bude kratší než obvykle. Cílovou stanicí se stane nádraží Kunžak – Lomy. Už za nadcházejícího šera se tu parní lokomotiva obrátí a tzv. dozbrojí, program tím ale zdaleka nekončí. Na nádraží ve Střížovicích na vás ještě čeká vypouštění lampionů štěstí. Do Jindřichova Hradce se parní vlak vrátí až v 17:36.



Booking.com



Booking.com


Rezervace jízdenek

Doporučujeme rezervovat si místa předem. Jízdenky s místenkou zakoupíte na adrese http://jizdenky.jhmd.cz/. Jízdné pro zvláštní tematickou „Malou silvestrovskou jízdu“ se řídí zvláštním tarifem JHMD.

  • Dospělí zaplatí 340 Kč, děti do 15 let polovinu
  • Děti mladší tří let pojedou zdarma.
  • Rodinné jízdné pro dva dospělé a až tři děti činí 850 Kč.

Rezervaci míst můžete provést na www.jizdenky.jhmd.cz, nebo v pracovních dnech telefonicky na čísle 384 361 165 od 7.00 do 15.00 hodin.

Pro získání dalších informací pište na office@jhmd.cz. Více informací naleznete na www.jhmd.cz.