24. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa proběhl 8. a 9. září 2017 v areálu PVA Expo Letňany





Mnoho informací a poznatků ze světa krásy a  módy přinesl 24. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa, který proběhl  ve dnech 8. a 9. září 2017 v areálu PVA Letňany.  Program veletrhu byl zaměřen na péči o vlasy, ruce, nehty i nohy.  Po oba dva dny nabídl přehlídky, soutěže i odborné workshopy. Partnery pro odbornou spolupráci veletrhu jsou oborová sdružení jako je Unie kosmetiček, Česká podiatrická společnost či Česká asociace wellness. V několika saloncích a na hlavním pódiu probíhal program věnovaný zkrášlovacím metodám, anti-aging péči, relaxaci, aroma terapii.

Přední vizážisté předvedli nové trendy a nejznámější kosmetické značky. Na podiu probíhalo kadeřnické show v podání několika týmů. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek.

V programu samozřejmě  nemohly chybět ani prestižní soutěže.  Mezi nejzajímavější patřilo Mistrovství České republiky v make-upu. Na podiu se utkalo sedm kosmetiček a vizážistek, jež se kvalifikovaly ze soutěže Unie kosmetiček. Pro kosmetičky a vizážistky byla dále přichystána nová soutěž „Face Airbrush Make-up Open“. Za zmínku stojí rovněž soutěž v prodlužování řas Design Look Lashes. Pro vybrané finalisty kadeřníky byla vyhlášena soutěž INSPIRACE 2018. Autoři čtrnácti nejlepších prací, vybraných porotou podle fotografií, měli možnost se utkat na podiu.

Novinkou ve veletržních soutěžích byla mezinárodní soutěž designérů Fashion Games a první ročník soutěže pro pedikérky „International Beauty Foot Cup Czech“ . V pátek probíhalo České a mezinárodní mistrovství v Nail Designu.

Po celou dobu veletrhu si mohli návštěvníci zakoupit kosmetické výrobky našich i zahraničních značek. Kromě poradenství a praktických rad od nejlepších odborníků byly nabízeny mnohé zkrášlovací služby zdarma či za velmi příznivé ceny. Zajímavostí programu byla například škola indického tance Om Dance Academy.

Návštěvu veletrhu World of Beauty & Spa, bylo možné spojit také s návštěvou 20. ročníku Mezinárodního veletrhu Sběratel. Tento veletrh je určen především sběratelům a představilo se zde 700 vystavovatelů z více než 70 zemí. Mohli jste se zde setkat se sběrateli  poštovních známek, pohlednic, mincí, medailí, telefonních karet, historických listinných akcií. Nechyběla možnost oceňování sbírek od nezávislých znalců z profesních organizací.

Další akcí, která probíhala současně, byl 4. podzimní kontraktační veletrh dekorací, skla, bytových doplňků a dárkového zboží FOR DECOR.

 



Booking.com