Řecká restaurace Delphi v Praze nabízí vynikající řecké speciality




v

Řecká restaurace Delphi se nachází na nábřeží v Podolí naproti tramvajové zastávce Dvorce. Prostředí je příjemné s výhledem na řeku. Restaurace se sestává ze dvou částí, jednotlivé stoly jsou od sebe oddělené květinovou stěnou, takže při jídle máte pocit soukromí. Interiér je vkusně zařízen. Za příznivého počasí můžete posedět také na venkovní terase. Pro hosty restaurace je k dispozici parkoviště.

Restaurant Delphi Praha-Podolí

Na jídelním lístku naleznete bohatý výběr řeckých specialit od studených a teplých předkrmů, salátů, výběr z několika druhů polévek po rybí speciality a speciality na grilu a zapékané v troubě. K pokrmům si můžete objednat řecké víno, nápojový lístek nabízí rovněž poměrně široký výběr.

 



Booking.com

Rybí mísa

My jsme ochutnali rybí polévku s plody moře. Polévka byla lehká a velmi chutná. Lákala nás nabídka rybích specialit a abychom měli možnost ochutnat více druhů ryb, rozhodli jsme se pro rybí mísu, která  zahrnovala kalamáry, sardinky, krevety a mořský jazyk. Jako příloha byla variace čerstvých salátů s kořením a sýrem. Při další návštěvě jsme si vybrali chobotnici na grilu s toustem a variací čerstvých salátů. Jídlo bylo velmi dobře připravené. Milým překvapením byl malý slovníček řeckých výrazů vytištěný na druhé straně ubrousku.

K oběma pokrmům můžeme doporučit bílé víno Retsina s příchutí pryskyřice.

Prostředí:  příjemné s dobrou dopravní dostupností

Obsluha: vstřícná

Výběr řeckých specialit: široký

Sociální zařízení: čisté

Provozní doba: Po – Ne 11.00 – 23.00 hod

Adresa: Podolské nábřeží 1108/1, Praha 4

Webové stránky restaurace: http://www.delphi-restaurant.cz