Návštěva restaurace Vapiano vedle obchodního centra Quadrio je příjemným zážitkem.

Restaurace Vapiano na nás zapůsobila velmi příjemně. Jedná se o  zvláštní typ samoobslužné restaurace. Při vstupu  z ulice Spálená dostanete kartu, na které se zaznamenává Vaše útrata. Tu potom zase zde při odchodu z restaurace zaplatíte.

Vystoupáte do prvního patra. Vpravo od schodiště se můžete pohodlně usadit v části bar&lounge a vychutnat si nápoj, šálek kávy nebo čaje.  Pokud dáváte přednost teplému jídlu, od schodiště vlevo za rohem uvidíte dlouhý pult. Z jídelního lístku jak tištěného, tak na tabuli nad pultem si můžete vybrat pokrm, na který máte právě chuť. Rozdělení na jednotlivé sekce: Těstoviny, pizzy, rizota, lasagne, saláty či antipasti má svoje opodstatnění. Vybrané jídlo si objednáváte přímo u vapianistů – kuchařů specializovaných právě na tu či onu pochutinu.

Vapiano Bar& Lounge
 Abyste nemuseli čekat, když si vybrané jídlo objednáte u pultu a na kartu načtete cenu, dostanete pager. Můžete se posadit ke stolu kdekoliv v prostorách restaurace. Jakmile je váš pokrm připraven, pager vás pípáním upozorní, že si ho můžete přijít k pultu vyzvednout. My jsme si vybrali chutné lasagne, které byly podávány v zapékací misce. Nápaditá  malá vlaječka zapíchnutá do pokrmu upozorňující, že jídlo je velmi horké, nám připomněla, že si je máme v klidu vychutnat a není třeba spěchat. Restaurace je prostorná a uspořádání stolů umožňuje nejen pokrm v klidu zkonzumovat ale také, pokud k tomu máte chuť, zapojit se do hovoru se spolustolovníky.


Pro děti je připraveno dětské menu. Nechybí ani sladká tečka v podobě dezertu na závěr.

Můžete také využít cenově výhodné týdenní Mama mia nabídky (hlavní jídlo za Kč 149,- polévka k hlavnímu jídlu Kč 20,-)

Na stolech nás zaujaly květníky s různými bylinkami. Zjistili, jsme, že se nejedná pouze o dekoraci. Jídlo si prostě můžete u stolu sami dochutit.

  • Prostředí : příjemné, zajímavé uspořádání stolů
  • Výběr pokrmů: bohatý
  • Sociální zařízení odpovídá standardu
  • Obsluha: vstřícná
Foto: Vapiano Quadrio

Otevírací doba restaurace Vapiano Quadrio

Pondělí – neděle: 11:00 – 23:00

Adresa: 

Obchodní centrum Quadrio, Spálená 2121/22, metro Národní třída

Telefon:

 (+420) 225 017 160

 

Restauraci Vapiano naleznete také v OC Chodov:

Otevírací  doba Chodov : Pondělí – neděle: 10:00 – 22:00

Adresa: 

Obchodní centrum Chodov, Roztylská 19, Praha 4, metro Chodov

Telefon:

 (+420) 246 086 626

 

Webové stránky : https://cz.vapiano.com/cz/